Web Sitem: Kolay Dosya Yönetimi!

Nowzy

Uzman Üye
Merhaba arkadaşlar! Bugün sizlere yapmış olduğum web sitesinden bahsedeceğim. Bu web sitesi, kullanım kolaylığı ile işlerinizi hızlandırmayı amaçlıyor. Bildiğiniz gibi, Python ile ilgilenen arkadaşlar genellikle not defteri oluşturup, dosyayı farklı kaydedip uzantısını değiştirmekle uğraşıyor. İlk başta basit gibi görünse de, bunu hemen yapmak oldukça zorlayıcı olabiliyor. İşte bu nedenle, bu web sitesini geliştirdim! Kullanımı kolay olan bu platformda, dosyalarınızı hızlı ve pratik bir şekilde yönetebilirsiniz.

Unutmayın, bu web siteden kar veya gelir elde etmiyorum; tek amacım sizlerin işini kolaylaştırmak!

Aşağıda kullanım videosunun linkini bulabilirsiniz
Umarım faydalı olur!
Website :

Not : Domain alıcak param yoktu :D

Websiteye girip kullananlar mesaj yazarsa güzel olur hocam konu geriye düşüyor bence yararlı bi konu düşürmeyek :D
+up

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba arkadaşlar! Bugün sizlere yapmış olduğum web sitesinden bahsedeceğim. Bu web sitesi, kullanım kolaylığı ile işlerinizi hızlandırmayı amaçlıyor. Bildiğiniz gibi, Python ile ilgilenen arkadaşlar genellikle not defteri oluşturup, dosyayı farklı kaydedip uzantısını değiştirmekle uğraşıyor. İlk başta basit gibi görünse de, bunu hemen yapmak oldukça zorlayıcı olabiliyor. İşte bu nedenle, bu web sitesini geliştirdim! Kullanımı kolay olan bu platformda, dosyalarınızı hızlı ve pratik bir şekilde yönetebilirsiniz.

Unutmayın, bu web siteden kar veya gelir elde etmiyorum; tek amacım sizlerin işini kolaylaştırmak!

Aşağıda kullanım videosunun linkini bulabilirsiniz
Umarım faydalı olur!
Website :

Not : Domain alıcak param yoktu :D

cidden yazdığım isimde .py uzantılı vs mi açıyor valla knk :D eline sağlık yinede uğraşmışsın ama

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yok direk indiriyor normalde saçma ama :D çoğu kişi daha visual studio açmayı bile bilmiyor
haklısın ama geliştirebilirsin daha güzel projeler bekliyorum senden bu tarz basit şeylere kafanı yorma

haklısın ama geliştirebilirsin daha güzel projeler bekliyorum senden bu tarz basit şeylere kafanı yorma
yo yorcam daha adam akıllı yazılım fln bilmiyorum html fln basit aslında öğrenebilirim ama üşeniyom chatgpt ile yapıyom suan bilgisayar bölümü okuyorum bu gün pythona geçtik :D dün pc toplamayı öğrendik yakında güzel projelerle gelicem :)

la kk sen ne ara trusted provider aldın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt