Web site için ödeme yöntemi

Zyon16

Gold Üye
Web site için ödene yöntemi nasıl eklenir en düşük komisyon alan var günlük ödeme yapan sağlayıcılar kimlerdir yada en mantıklı olarak hangi sağlayıcı seçilmeli lütfen kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

Web site için ödene yöntemi nasıl eklenir en düşük komisyon alan var günlük ödeme yapan sağlayıcılar kimlerdir yada en mantıklı olarak hangi sağlayıcı seçilmeli lütfen kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

Sanal pos müşterilerinizin websiteniz üzerinden kredi kartı ve ya banka kartlarıyla alışveriş yapabilmesini sağlar hocam üstelik pazar yerlerine kıyasla sanal pos kullanma işleminde komisyon oranları oldukça düşüktür bu nedenle sanal pos kullanmak mantıklıdır sanal pos ile ödemeyi seçeceksin

Web Sitenin Ne Olduguna Bağlı Wordpress VS. Bir Script İse Eklenti İle Ekleyebilirsin Ama Değilse Profesyonel Kişilerden Yardım Alman Gerekli

@SunWukong Tamamen bu iş ile ilgileniyor. Ulaşırsan sana yardımcı olacaktır.

@BlackPlague yapıyor diye biliyorum.

@SunWukong ve Ben SellerPortal isimli sitemizde bu işlemleri sağlıyoruz. CheatGlobal bünyesinde bu işi yapan en büyük kuruluşuz. Dilersen iletişime geçebilirsin. Websitemiz;

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt