Projeye sdk yükseltmesi yaptıysan ondan kaynaklanıyor olabilir dostum.a wdk corresponding to target version hata böyle devam ediyor.
wdk yüklü sdk'ylada sürümleri uyuyor $(LatestTargetPlatformVersion) seçili ama bu hatayı alıyorum
normalde bu hata olmuyodu format attım kurdum bu hatayı alıyorum
harhangi bir değişiklik yapmadımProjeye sdk yükseltmesi yaptıysan ondan kaynaklanıyor olabilir dostum.
VS2017 ile dene.
Ozaman kullandığınız vs sürümünden olabilir. Daha önceden de ben bu hatayı vs2019 da alıyorken vs2017 de almıyordum. Deneyin derim.harhangi bir değişiklik yapmadım
birazdan indirip denicem yanlız formattan öncede vs2019 kullanıyordum şimdide vs2019 kullanıyorumOzaman kullandığınız vs sürümünden olabilir. Daha önceden de ben bu hatayı vs2019 da alıyorken vs2017 de almıyordum. Deneyin derim.
Lite windows vs. kurmadınız değil mi? Yada modlu windowslar.birazdan indirip denicem yanlız formattan öncede vs2019 kullanıyordum şimdide vs2019 kullanıyorum
windows 10 pro 1803Lite windows vs. kurmadınız değil mi? Yada modlu windowslar.
Bunlardan da oluyor olabilir. Ama sürümle alakalı bi sıkıntı var.
Formattan sonra VS'yi tekrar yükledin değil mi?
Eski dosyalarından açtıysan bu hata ondan kaynaklı da olabilir.
1803 neden kullanıyon ki kankawindows 10 pro 1803
uzun süredir 1803 kullanıyom bir sıkıntı çıkarmadı şuana kadar diğerlerinde bende mavi ekran yiyince elektirik gidince pc bidaha açılmıyodu onarma felanda iş görmüyodu format atmak zorunda kalıyodum bu sürümde sıkıntı çıkartmadı öyle1803 neden kullanıyon ki kanka
en stabil güncelleme bana göre redstone 5 dir . RS5 build1809 tavsiyemdir.