Çözüldü Wasp Client Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

babahepkapar

Bronz Üye
İletişim
Arkadaşlar, craftriseda hile satın almak istiyorum arasından en beğendiğim wasp oldu. ama virustotalde loader ve injector trojan gösteriyor. windows güvenlik duvarını falan da kapatmamız lazımmış. virüs falan mı yoksa açıklanabilir bir yönü var mı bu olayın yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar, craftriseda hile satın almak istiyorum arasından en beğendiğim wasp oldu. ama virustotalde loader ve injector trojan gösteriyor. windows güvenlik duvarını falan da kapatmamız lazımmış. virüs falan mı yoksa açıklanabilir bir yönü var mı bu olayın yardımcı olursanız sevinirim.
VİRUSTOTAL sonuclarını paylaş

oglum yeter konu acmayin su oyun hakkinda fakat senin acman iyi olmus seni ufaktan bilgilendireyim.

menu kisminin open source halini bu forumda paylastik.Menuden geri kalan kisim ise Paylasilan Step Client Source ile ayni.

paylastigimiz bedava version bitmeseydi onerebilirdim fakat maalesef bedava hizmet sona erdi sadece satin alimlar acik.

bedava hilenin pastesi sakın almanı onermem onu kotu ban falanda atıyordu en son kurucusu lime tüm herşeyi ifşa bile etmişti XD

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

kanka çok birşey bulamadım sadece trojan var ama bilmiyorum sana kalmış

wasp step + vanadium skid git ethereum kullan veya neptune [kurdinet] yapıyom bedava salcam onu kullanabilirsin

oglum yeter konu acmayin su oyun hakkinda fakat senin acman iyi olmus seni ufaktan bilgilendireyim.

menu kisminin open source halini bu forumda paylastik.Menuden geri kalan kisim ise Paylasilan Step Client Source ile ayni.

paylastigimiz bedava version bitmeseydi onerebilirdim fakat maalesef bedava hizmet sona erdi sadece satin alimlar acik.
kanka bu hileler hakkında hiçbir fikrim yok ve basit bir yardım istedim sadece

image.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt