Çözüldü WAN 152

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yigitaga978

Bronz Üye
İletişim
beyler benim anakart numaram değişik fakat yinede wan 152 alıyorum çözümü olan varsa beklerim aşşağıya

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kardesım orda ne yazıyor valorant hile & hack sen soru soracaksan veya yardım isteyeceksen niye hile & hack yerine konu açıyorsun salak mısın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
beyler benim anakart numaram değişik fakat yinede wan 152 alıyorum çözümü olan varsa beklerim aşşağıya
sadece anakart numarasıyla olmuyor. format atman, bios up yapman gerektiğinde raid yapman bile lazım.

anakart numaran mı değişik kanka ya daha bios up down yapmayı format atmayı bilmiyorsun istersen bi googledan araştır öyle konu aç

anakart numaran mı değişik kanka ya daha bios up down yapmayı format atmayı bilmiyorsun istersen bi googledan araştır öyle konu aç
zaten adam öğrenmek için konu açıyor ya atarın ne senin

Forumların amacını kavradığında insanlara cevap ver. Googledan neyi araştırsın van 152 nasıl aşılır dediğinde valorant sitesinde bios down yapman lazım kardeşim mi diyor? farklı forumdaki bir eleman yine bu dediklerini diyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt