yigitaga978
Bronz Üye
- İletişim
beyler benim anakart numaram değişik fakat yinede wan 152 alıyorum çözümü olan varsa beklerim aşşağıya
sadece anakart numarasıyla olmuyor. format atman, bios up yapman gerektiğinde raid yapman bile lazım.beyler benim anakart numaram değişik fakat yinede wan 152 alıyorum çözümü olan varsa beklerim aşşağıya
anakart numaran mı değişik kanka ya daha bios up down yapmayı format atmayı bilmiyorsun istersen bi googledan araştır öyle konu açbeyler benim anakart numaram değişik fakat yinede wan 152 alıyorum çözümü olan varsa beklerim aşşağıya
zaten adam öğrenmek için konu açıyor ya atarın ne seninanakart numaran mı değişik kanka ya daha bios up down yapmayı format atmayı bilmiyorsun istersen bi googledan araştır öyle konu aç
Forumların amacını kavradığında insanlara cevap ver. Googledan neyi araştırsın van 152 nasıl aşılır dediğinde valorant sitesinde bios down yapman lazım kardeşim mi diyor? farklı forumdaki bir eleman yine bu dediklerini diyecek.anakart numaran mı değişik kanka ya daha bios up down yapmayı format atmayı bilmiyorsun istersen bi googledan araştır öyle konu aç