WadBot yeni sürüm Crâck

KMT

Silver Üye
Öncelikle selamlar burada ki wadbot bende doğru düzgün çalışmıyor sorun bendedir belki bilmiyorum , bu hile wadbotun yeni sürümü galiba videolarına falan baktım çok hoş çalışıyor bunu crackliyebilir miyiz acaba?

ben de bugün görmüştüm baya güzel duruyor. cracklenirse tatlı olabilir

Öncelikle selamlar burada ki wadbot bende doğru düzgün çalışmıyor sorun bendedir belki bilmiyorum , bu hile wadbotun yeni sürümü galiba videolarına falan baktım çok hoş çalışıyor bunu crackliyebilir miyiz acaba?
spacesharp projesini paylaşırken yanında vereceğim cracklemesi zor değil sadece para ödemek gerekiyor ve fix yiyebilir yani fix yedikten sonra yenisi için para ödemiyeceğim paylaştığımda kullanan kullanır :d

kanka olacağını sanmam yani yapabilirler ama zor. Wadbota benzer çok uygulama var

[QUOTE = "KMT, publicación: 65779, miembro: 82510"]
Primero saludos aqui wadbot me no lo se, tal vez el problema no esta funcionando correctamente hacia mi, estos trucos wadbot se veia como la nueva version del video, creo que funciona muy bienvenido su prueba nos podemos preguntar?
[/ CITA]no esta en funcionamiento me parece amigo :)

i never adapted to wadbot the kite sometimes doesn't work ... can someone tell me a configuration?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt