W11 Unban İle İlgili Soru

Micro0005

Diamond Üye
Selamlar W11'e geçip geri W10'a dönünce HWID kalkması hala çalışıyor mu? Çalışıyor ise W11'i başka bir partition'a kursam olur mu?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Selam W11'e geçince banınızın kalkacağını hiç sanmıyorum ama kalktığını varsayarsak W10'a geçtiğinizde VanGuard tekrardan banlı seriallerinizi okuyabilcek dolayısıyla yine yasaklanacaksınız.

Selam W11'e geçince banınızın kalkacağını hiç sanmıyorum ama kalktığını varsayarsak W10'a geçtiğinizde VanGuard tekrardan banlı seriallerinizi okuyabilcek dolayısıyla yine yasaklanacaksınız.
aynen knk tabi aynen
Selamlar W11'e geçip geri W10'a dönünce HWID kalkması hala çalışıyor mu? Çalışıyor ise W11'i başka bir partition'a kursam olur mu?
knk 1 2 hafta deneyince çalışmıştı ama hile kalıntısı vardı 3 gün sonra tekrar ban attı ama val 5 değil val 51 atmıştı yani çalışıyor

Dünyanın en mantıksız şeyi adamlar serial banlıyorlar W11 yapıp tekrar W10 yapınca ban nasıl açılabilir ki? Bir mantığı yok gözümle görmeden inanmam :D

win 11 kurarak bende banımı kaldırdım fakat win 10 a geri dönünce kalkacağını sanmıyorum. işin olayı windows 11 de zaten

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt