aynen knk tabi aynenSelam W11'e geçince banınızın kalkacağını hiç sanmıyorum ama kalktığını varsayarsak W10'a geçtiğinizde VanGuard tekrardan banlı seriallerinizi okuyabilcek dolayısıyla yine yasaklanacaksınız.
knk 1 2 hafta deneyince çalışmıştı ama hile kalıntısı vardı 3 gün sonra tekrar ban attı ama val 5 değil val 51 atmıştı yani çalışıyorSelamlar W11'e geçip geri W10'a dönünce HWID kalkması hala çalışıyor mu? Çalışıyor ise W11'i başka bir partition'a kursam olur mu?
win 11 kurarak bende banımı kaldırdım fakat win 10 a geri dönünce kalkacağını sanmıyorum. işin olayı windows 11 de zatenSelamlar W11'e geçip geri W10'a dönünce HWID kalkması hala çalışıyor mu? Çalışıyor ise W11'i başka bir partition'a kursam olur mu?
Rage oynuyorum zaten istediğim şey o sadeceaynen knk tabi aynen
knk 1 2 hafta deneyince çalışmıştı ama hile kalıntısı vardı 3 gün sonra tekrar ban attı ama val 5 değil val 51 atmıştı yani çalışıyor
O zaman iş görür 3/4 gün belki şansına bağlı olarak 5 gün hatta 1 hafta götürebilir knkRage oynuyorum zaten istediğim şey o sadece
Windows update yoluyla mı geçmem gerekiyor yoksa usb ile mi?O zaman iş görür 3/4 gün belki şansına bağlı olarak 5 gün hatta 1 hafta götürebilir knk
Ben şahsen desteklemediği için secure boot gereksinimini bypasslayıp tpm ile cpu'yuda regedit iso yoluyla geçtim bence update yoluyla geçWindows update yoluyla mı geçmem gerekiyor yoksa usb ile mi?
Tamam teşekkürlerBen şahsen desteklemediği için secure boot gereksinimini bypasslayıp tpm ile cpu'yuda regedit yoluyla geçtim bence update yoluyla geç