Açıklama:
Merhaba CheatGlobal ailesi, VSync olarak 1 yıldır geliştirilen bir projemizi sizlere tanıtmak isteriz. Bu proje ile gelişmiş sınır tanımayan bir yapay zekayı sizlere sunmayı hedefliyoruz. Bu yapay zeka bilinen tüm bilgileri sizlere aktarmakla beraber kendi eğitim veri setimizden geçirilerek ekstra özelliklere sahip olmuştur. Bu özellikler arasında globalde mevcut kullanılan tüm 3. parti yazılımların kullanım talimatları, hata çözümleri gibi sizlerin normal yapay zekalarda çözüm bulamadığınız verileri sizlere aktarabilir. Örneğin Mavi ekran sorunu yaratan bir 3. parti yazılımın çözümlerini, açılmayan loaderların çözümlerini sizlere sunabilir. Bununla birlikte bekleme gibi sorunlar yaşanmamaktadır. Ayrıca sadece VSync firmasının değil, bünyemizde bulunacak tüm firmaların çözümlerini ve teknik desteğini içermektedir. Discord üzerinden çalışabilen 7/24 aktif bir teknik destek & çözüm elemanıdır. Şuanda %85 bitmiş durumdadır. Sizlerinde önerileri ile tamamen geliştirip sunmayı hedefliyoruz.
Tanıtım:
VSync yapay zeka modelleri, müşterilere anlık ve hızlı çözümler sunma yeteneği sunar. Ayrıca insan iş gücünü azaltır ve ürünlerinizdeki her türlü hataya çözüm önererek işlerinizi daha verimli hale getirir. Vsync modellerimiz, müşterilerinizi her zaman memnun bırakır. Resim analizi teknolojisi ile birleşen yapay zeka modellerimiz, müşterilere herhangi bir durumda anında yardım etme kapasitesine sahiptir. Ayrıca mikrofon algılama ve sesli yanıt özellikleri ile üstün bir deneyim sunarlar. Hızlı ve uzun cevaplar, geliştirilmiş eğitim algoritmaları, JavaScript Nesne Gösterimi modu, tekrarlanabilir çıktılar, paralel işlev çağırma gibi bir dizi özellik ile hizmetlerimizden tam olarak faydalanabilirsiniz.
Tanıtım Videosu:
(Satış konusu değildir. Sadece tanıtım konusudur. Fiyatlar örnek olarak eklenmiştir. Website linki istemeyiniz.)