SunWukong

HA-EUN
Diamond Üye
İletişim
Artık VSYNC ürünlerinin satışını yapmıyorum, bu nedenle ödeme yaparak benden hizmet alamazsınız. Konunun açıldığı tarihten itibaren benden ürün alan müşteriler, loglu olarak kayıtlıdır ve mevcut destek hizmetini almaya devam edeceklerdir. Ancak bu müşteriler, ürünlerini yenilemek veya tekrar satın almak için bana başvuramayacaklar. Ürün ve hizmet yenilemeleri için direkt olarak VSYNC sunucusundan işlem yapabilirler.

CheatGlobal üzerinden VSYNC sunucusu ile yeni müşteri desteğini kesmiş bulunmaktayım. Bu tarihten itibaren, VSYNC sunucusu üzerinden yapılacak alışverişler CheatGlobal platformunda benim sorumluluğumda değildir.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
# Satış konunuz onaylanmıştır .

Hayırlı uğurlu olsun :iloveyousir:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hayırlı satışlar sizi tekrar görmek sevindirici

hayırlı satışlar olsun ürün buram buram kalite kokuyor kendileriyle yıllardır süren dostluğumuz var ve şu anda da partnerliğimiz var ürünü bypassımızla birlikte stabil sorunsuz sekilde yüksek elolara çıkma garantili kullanabilirsiniz bypass kullanıcılarımıza özel lifetime Valpro-v2 sadece 80$ detaylı bilgi için Tıklayın

Gayet kaliteli ürün kendileride çok iyi insanlar şuanda kendilerinden izinli satışını yapıyorum 100 dolar yerine 80 dolara life time dilerseniz
Bakabilirsiniz. Tıkla

Hayırlı satışlar
Gayet kaliteli ürün kendileride çok iyi insanlar şuanda kendilerinden izinli satışını yapıyorum 100 dolar yerine 80 dolara life time dilerseniz
Bakabilirsiniz. Tıkla
hayırlı satışlar olsun ürün buram buram kalite kokuyor kendileriyle yıllardır süren dostluğumuz var ve şu anda da partnerliğimiz var ürünü bypassımızla birlikte stabil sorunsuz sekilde yüksek elolara çıkma garantili kullanabilirsiniz bypass kullanıcılarımıza özel lifetime Valpro-v2 sadece 80$ detaylı bilgi için Tıklayın
Hayırlı satışlar sizi tekrar görmek sevindirici
Teşekkürler. :perfect:

APEX LEGENDS için hile aldım güvenilir satıcı ayrıca UD hile yani diğer boktan firmalar ile kıyaslamayın adamların işleyiş sistemi iyi ve sağlam

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt