VPN olmadan Discorda girme.

Kelardz

Diamond Üye
İletişim
Vereceğim bu yöntemi ben bulmadım başka bir forum sitesinden buldum.
Verdiğim linkten goodbyedpı indiriyoruz. (normal goodbyedpi değildir githubda bulamazsınız.)

Öncelikle Modem ya da Windows üzerinden DNS değiştirin.

Cloudflare DNS.
DNS 1: 1.1.1.1
DNS 2: 1.0.0.1

Google DNS.
DNS 1: 8.8.8.8
DNS 2: 8.8.4.4

Yukarıda verdiğim herhangi bir DNS ile dnsnizi değiştirin.
DNS DEĞİŞTİRMEZSENİZ ÇALIŞMAZ.

ZIP içindekileri bir klasöre çıkartın. Ardından service_install_türk Telekom. Batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın. İşte bu kadar Türk Telekom kullanıp Discord'u sorunsuz kullanabilirsiniz. Sesli sohbette çalışıyor. VDSL internet kullanıyorum fiberler için farklı bir engelleme yöntemi kullanıyorlar mı bilmiyorum.
Program açıldıktan sonra enter tuşuna basıp kapatın, bir daha tekrar açmanıza vs gerek yok arkada kendisi her açtığınızda çalışıyor, kapatmak için silebilirsiniz.
NOT: süperonline (türkcell) kullananlardada çalışma ihtimali var.

sizde çalıştıysa beğeni bırakırsanız sevinirim ❤️

Normalde TurkNet harici internet sağlayıcıları DNS'i engelliyor ama yazılım sayesinde çalışıyorlar.

Son düzenleme:
şöyle afedersinizde mal mal şeyler indirmeyin verilerinizi çaldırmayın adam akıllı warp kullanın yada windscribe falan kullanın bune

Türk Telekom kullananlar için bir alternatif yolda bu teşekkür ederiz

yönetici olarak açtığım halde cmd ekranında bana yönetici olarak açın uyarısı veriyor

turkcell denedim calısmadı yinede baska hatlarda calısabilir bilmiyorum

Olmuyor yani bende olmadı türk telekomum Ondan herhalde İncelensin Öyle Deneyin Ben denedim Olmadı ama siz bilirsiniz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt