Kelardz
Diamond Üye
- İletişim
Vereceğim bu yöntemi ben bulmadım başka bir forum sitesinden buldum.
Verdiğim linkten goodbyedpı indiriyoruz. (normal goodbyedpi değildir githubda bulamazsınız.)
Öncelikle Modem ya da Windows üzerinden DNS değiştirin.
Cloudflare DNS.
DNS 1: 1.1.1.1
DNS 2: 1.0.0.1
Google DNS.
DNS 1: 8.8.8.8
DNS 2: 8.8.4.4
Yukarıda verdiğim herhangi bir DNS ile dnsnizi değiştirin.
DNS DEĞİŞTİRMEZSENİZ ÇALIŞMAZ.
ZIP içindekileri bir klasöre çıkartın. Ardından service_install_türk Telekom. Batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın. İşte bu kadar Türk Telekom kullanıp Discord'u sorunsuz kullanabilirsiniz. Sesli sohbette çalışıyor. VDSL internet kullanıyorum fiberler için farklı bir engelleme yöntemi kullanıyorlar mı bilmiyorum.
Program açıldıktan sonra enter tuşuna basıp kapatın, bir daha tekrar açmanıza vs gerek yok arkada kendisi her açtığınızda çalışıyor, kapatmak için silebilirsiniz.
NOT: süperonline (türkcell) kullananlardada çalışma ihtimali var.
sizde çalıştıysa beğeni bırakırsanız sevinirim
Normalde TurkNet harici internet sağlayıcıları DNS'i engelliyor ama yazılım sayesinde çalışıyorlar.
Verdiğim linkten goodbyedpı indiriyoruz. (normal goodbyedpi değildir githubda bulamazsınız.)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Öncelikle Modem ya da Windows üzerinden DNS değiştirin.
Cloudflare DNS.
DNS 1: 1.1.1.1
DNS 2: 1.0.0.1
Google DNS.
DNS 1: 8.8.8.8
DNS 2: 8.8.4.4
Yukarıda verdiğim herhangi bir DNS ile dnsnizi değiştirin.
DNS DEĞİŞTİRMEZSENİZ ÇALIŞMAZ.
ZIP içindekileri bir klasöre çıkartın. Ardından service_install_türk Telekom. Batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın. İşte bu kadar Türk Telekom kullanıp Discord'u sorunsuz kullanabilirsiniz. Sesli sohbette çalışıyor. VDSL internet kullanıyorum fiberler için farklı bir engelleme yöntemi kullanıyorlar mı bilmiyorum.
Program açıldıktan sonra enter tuşuna basıp kapatın, bir daha tekrar açmanıza vs gerek yok arkada kendisi her açtığınızda çalışıyor, kapatmak için silebilirsiniz.
NOT: süperonline (türkcell) kullananlardada çalışma ihtimali var.
sizde çalıştıysa beğeni bırakırsanız sevinirim
Normalde TurkNet harici internet sağlayıcıları DNS'i engelliyor ama yazılım sayesinde çalışıyorlar.
Son düzenleme: