hocam uriel sanal bilgisayarı engellemiş sanal bilgisayarı gerçek bilgisayar gibi göstermek gerekiyomuş vmx editleyip falan yapıyolar denedim ama beceremedimUriel bypass public olarak paylaşsak bile hızlı detected yemiş olur. Bu yüzden kimse ücretsiz yapmaz tabiki.
Tek çözümü olarak parayla Urial bypass al
Farklı sanal makinesi algılama yöntemi olabilir. Yani "Sorry, This application cannot run under a virtual machine" hatası vmx edit yöntemiyle düzeltildi bile farklı oyunlarda algılıyor.hocam uriel sanal bilgisayarı engellemiş sanal bilgisayarı gerçek bilgisayar gibi göstermek gerekiyomuş vmx editleyip falan yapıyolar denedim ama beceremedim
hata falan vermiyor ki clienti açmaya çalışınca tepki vermiyorFarklı sanal makinesi algılama yöntemi olabilir. Yani "Sorry, This application cannot run under a virtual machine" hatası vmx edit yöntemiyle düzeltildi bile farklı oyunlarda algılıyor.
Uriel bypass işlemi birlikte anticheat devre bırakabilir.
birden fazla client açmaya ihtiyacın mı var?hata falan vermiyor ki clienti açmaya çalışınca tepki vermiyor
evet gerçek bilgisayarımda 3 cl açıp vmwarede de 3 cl açmak istiyorum bunu yapanlar varbirden fazla client açmaya ihtiyacın mı var?
VMware gerek yok birden fazla client açabiliyorum. Bu sadece Wolftü test edildi.evet gerçek bilgisayarımda 3 cl açıp vmwarede de 3 cl açmak istiyorum bunu yapanlar var
hocam metin2 oynadın mı bilmiyorum ama hwid sistemi var çalışır mı bilmiyorum sanırım sanal pc den uriel korumalı sv leri açmak için reverse enginerlik gerekiyorVMware gerek yok birden fazla client açabiliyorum. Bu sadece Wolftü test edildi.
şu konu bakabilirsin. Discord özel mesajiden iletin
https://cheatglobal.com/konu/wolftue-gp-farmer-projesi-pve-degil.23343/
hiç metin2 oynamadım. Uriel anticheat'te HWID sistemi var. çalışılır. Evet reverse gerekiyor. reverse adam yapılmış paralı bypass gerekiyor. satın almadan önce bunlar sorursanız daha sağlık olurhocam metin2 oynadın mı bilmiyorum ama hwid sistemi var çalışır mı bilmiyorum sanırım sanal pc den uriel korumalı sv leri açmak için reverse enginerlik gerekiyor