VMP PROTECT UNPACK VMP.RİP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

verfired

Silver Üye
VMP Protect Unpack artık cok kolay bunu kendim yapmadım ama tooları bulmak uzun sürdü .

-- --

--Rar şifre: illahiadalet

Virustotal:

Not: VMP 3.4 icinde gecerlidir eğer cok beğenirseniz bidakine c++ vmp kırmayı göstericem iyi günler

3.5 Sürümlerinde oluyor birde demutaion kaldırılmıyor bazen genellikle 3.4 sürümlerini kırıyor

Toolsa KsDumperide Ekliyim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
3.5 de vmpkiller.exe crc + anti debuggin modülleri çalışmıyor

Yazıya bakarsan kullanmadığımı anlarsın.
Hayatında kaç tane program unpack ettin? Hayatında tool kullanmadan manuel olarak kaç program unpack ettin? Hayatında kaç tane obfuscator yazdın? Hayatın da kaç tane deobfuscator yazdın? Hayatında dnspy ve de4dot kullanmaktan başka bir şey yaptın mı? Hayatında Githubta ki toolları kullanmaktan farklı bir şey yaptın mı? Hayatın da kaç kere reverse engineering ile alakalı pdf, kitap veya bir yazı okudun? Hayatında youtubedeki videoları izlemeden bir program kırdın mı ? Hayatında bir insana veya hayvana yardım ettin mi ? Bunların cevabını verebilirsin umarım. Yazım kurallarına dikkat etmedim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hayatında kaç tane program unpack ettin? Hayatında tool kullanmadan manuel olarak kaç program unpack ettin? Hayatında kaç tane obfuscator yazdın? Hayatın da kaç tane deobfuscator yazdın? Hayatında dnspy ve de4dot kullanmaktan başka bir şey yaptın mı? Hayatında Githubta ki toolları kullanmaktan farklı bir şey yaptın mı? Hayatın da kaç kere reverse engineering ile alakalı pdf, kitap veya bir yazı okudun? Hayatında youtubedeki videoları izlemeden bir program kırdın mı ? Hayatında bir insana veya hayvana yardım ettin mi ? Bunların cevabını verebilirsin umarım. Yazım kurallarına dikkat etmedim.
Evet fakat ben kendime reverser demedim, ben sana kötü bir şey demedim ilk olarak obfuscator yazdığımı söylemedim ve benim yapacaklarım seni ilgilendirmez githubda ki tooları kullansam ne olur kullanmasam? Yazdıklarına göre yaşın küçük marifetlerini insalara göstererek büyük adam olamazsın küçük dostum^^

Konu Tartışmaya Kapanmıştır Arkadaşlar.İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt