Vmp protect nasil unpack edilir

nonameletsfking

Bronz Üye
Oncelikle herkese iyi forumlar 1 haftadir vmp protect unpack etmeyi arasitiryorum hicbir sekilde yapamadim yardimci olabilicek varmi.
yontem anlatimida olur kaynak versenizde olur cok canim sıkıldı pls yardim etsin biri.
unpack etmeye calistigim dosya c++

-_-Deleted-_-

Son düzenleme:
Oncelikle herkese iyi forumlar 1 haftadir vmp protect unpack etmeyi arasitiryorum hicbir sekilde yapamadim yardimci olabilicek varmi.
yontem anlatimida olur kaynak versenizde olur cok canim sıkıldı pls yardim etsin biri.
unpack etmeye calistigim dosya c++
Nypmex insanlar seni istemiyor sen inadına yeni hesapla giriyon ne yüzsüz bi bebesin la sen

onemli degil vmp protect i ve upx i nasil unpack edebilirim aslinda en cok ogrenmek istedigim vmp unpack etme yardimci olabilicek birileri varmi

olm kuran carpsin npymex falan degiim Crâck ogrenmeye calisiyom
yardimci olun
kardeşim amacın gerçekten bişeyler öğrenmekse eğer bunu insanlardan öğrenemezsin, öncelikle altyapını geliştirmen gerekiyor C/C++ ve assembly dillerini bilmen gerekiyor bu altyapı olmadan unpack/Crâck vs hakgetire yani bunlarda dediğim gibi kişilere sorarak öğrenebileceğin şeyler değil bu alt yapıyı edindikten sonra zaten nasıl bi yol izleyeceğini biliyor olacaksın.

kardeşim amacın gerçekten bişeyler öğrenmekse eğer bunu insanlardan öğrenemezsin, öncelikle altyapını geliştirmen gerekiyor C/C++ ve assembly dillerini bilmen gerekiyor bu altyapı olmadan unpack/Crâck vs hakgetire yani bunlarda dediğim gibi kişilere sorarak öğrenebileceğin şeyler değil bu alt yapıyı edindikten sonra zaten nasıl bi yol izleyeceğini biliyor olacaksın.
kanka zaten c++ ve assembly dillerini biliyorum ve packlenmemis dosyalari /uygulamalari cok rahat crackliyorum ama vmp yi bulamadim ve kimseye bana direk ogret demedim kaynak sordum... biliyosaniz yardimci olun
neyin bosunu yapiyosun kanka

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt