Virüs yazmaktayım siz olsaydınız alırmıydınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Candella

Silver Üye
Şuanda bir virüs üzerinde çalışıyorum. Darkcommenti virüsle ilgilenenlerin çoğu biliyordur. Darkcomment benzeri bir program olacak. Virüstotalde en fazla 3 tane virüs bulabiliyor şuanlık ki onuda halledeceğim. Özellikleri aşşağıda yazacağım. Güncelleme ile bir çok yeni özellikte getireceğim. Aylık 50 tl gibi bir ücretten bırakmayı düşünüyorum ( İlk 5 müşteriye indirim falanda düşünüyorum tabi) . Sizce uygun mudur ?

Gereklilikler
- FTP server ( Her zaman açık olmasına gerek yok. Dolayısıyla ücretsiz bir şekilde windowsda kurulabilir. Keylogger dosyaları yaygın olanın aksine mail yerine ftp ye gelecek)
- 2 Tane port yönlendirme. ( 1 Tane olmamasının sebebi dosya aktarımı yaparken diğer özellikleride kullanabilmek. Aksi taktirde darkcommentte olduğu gibi dosya aktarırken başka işlem yapılmayacak)

Özellikler
- Dosya ve dizin işlemleri
Çalıştırma, yeniden adlandırma, karşıya yükleme, karşıdan alma, silme, bozma

- Fidye virüsü
Kullanıcının dosyalarını açılmaz hale getirip karşılığında bir şeyler talep ederek yeniden açma özelliği

- Gelişmiş keylogger
Varsıylan olarak her mouseye tıklamada ve entere tıklamada ss alınıyor. SS ler ve tuşlar saniyelere kadar kayıt ediliyor hatta kolaylık olsun diye sayaç sistemi de yaptım. Fotoğrafın üstünde sayaç yazıyor entere bastığındaki sayacı görüp keylogger dosyasından şifrenin bulunduğu yere anında gidebiliyorsunuz ve şifreyi alabiliyorsunuz

- Ekran izleme ve kontrol etme İşlemciyi bir nebze kullanıyor ama farkedilmemesi için ayrı bir exe ile çalıştırıyorum. Yani bulup kapatsa hatta silse bile tekrar açabilirsiniz. Gerçek virüs dosyasının belli olma ihtimali çok düşük

- Bilgisayar açıldığında otomatik başlama
- Otomatik güncelleme
Her güncellemede virüsde kendini otomatik olarak güncelleyecek. Eğer virüs geliştirildiyse bunu kurbana tekrar atmanız gerekmeyecek. Tüm konfigirasyonlar yapılacak

- Otomatik onarma
Ana virüsü fark edip silmedikçe -bu ihtimal çok az- diğer fark edilen virüsleri silse bile otomatik olarak yeniden yüklenebilir.

- Konsol ekranı ile etkileşim
CMD ekranına her zaman komut gönderebilme özelliği

- Google çerezleri silme ve çalma
Kurbanın girdiği sitelerden çerezler yardımıyla kaydedilmiş şifreleri göremeseniz bile formları otomatik doldurabilirsiniz. Çerezleri silerek kurbanın tüm hesaplara yeniden giriş yapmasını sağlayabilirsiniz.

- ( En sevdiğim özellik ) Kurbanın ilk virüs yeme tarihi
Bir süre sabredip virüsü belli ettirmeyip kurtarma yoluyla virüsünüzü silmesini engelleyebilirsiniz. Tek çare format atmak olur sizde format atmadan önce dosyaları alıp kendi isteğinizi yapmaya zorlayabilirsiniz

- Güncellenen & Dinamik ip ve port bilgileri
Darkcommentte veya türevlerinde olduğu gibi virüsü oluştururken belli ip ve port girip oluşturmuyorsunuz. Sizin giriş yaptığınız anda girmiş olduğunuz ip ve port bilgileri sistemde güncelleniyor ve virüsler bu ip ve portları sistemden çekip size bağlanıyor.

- (En en en sevdiğim özellik) ENJEKTE ETME
* Seçtiğiniz bir dosyaya virüsünüzü enjekte edebilirsiniz. Sizin orijinal dosyanızı uzak sunucuya atıyor ve kurban enjekte edilmiş dosyayı açtığında sizin gerçek dosyanızı indiriyor. Ardından onu çalıştırıyor ve tüm bunları yaparken çoktan virüsü sisteme yaymış oluyor. Bu sayede hem kurban hem de siz isteğinize kavuşuyorsunuz :)

Daha özellik elbette var ve eklenecek. Örneğin cmd ekranını kapatma görev yöneticisini kapatma chat için ekran açma kurban aktif olduğunda bildirim gelme gibi basit şeyler zaten var. Ek olarak tek seferlik ücretsiz hizmetlerde sunuyorum. Daha sonrasında uygun ücretlerle tekrar satın alabilirsiniz bu hizmetleri.

Tek seferlik hizmetler
- Herhangi bir programın ara yüzünü taklit etme.
Elimden geldiğince seçtiğiniz herhangi bir programın ara yüzünü taklit edip kurbanın kullanımına sunabiliriz. Daha sonra bir hata mesajı gösterip şüphelenmemesini de sağlayabiliriz.

Eğer rağbet görürse ilerde işi ilerletip web üzerinden yapacağım her şeyi. Bir hesabınız olacak ve neredeyse bu özelliklerin tümü web sitesinde de olacak. Bilgisayarınıza bağlı kalmadan her yerden kurbanlarınızla iletişim halinde olabileceksiniz. Sizce almaya değer bir şeymi ?

Bu arada öneriniz olusa discordda aktifim: Ertuğrul#0993

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yalnış yerdesin bende burda dolandırıcılığa yer yok

Arkadaşlar Bu tabir çok yanlış ama Götünüze Mukayet olun :D böle insanlar olunca .D

Kanka bunları parayla mı satıyorsun cidden? bunları normal orta düzey yazılım bilen birisi bile yapabilir yani ben olsam almam enayilere satarsın ama :p

Kanka bunları parayla mı satıyorsun cidden? bunları normal orta düzey yazılım bilen birisi bile yapabilir yani ben olsam almam enayilere satarsın ama :p
:D orta düzey yazılım bilen birinin yapabileceği bir şey Darkcomment olur en fazla (Ki oda en ünlüsü trojenlerin :D) Ama böylesi hiçbi yerde yok varsa at herkese beleşe veririm bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt