vip Hack Crâck istek

OmerEduardont

Uzman Üye
Program Adı Versiyonu: Phonix Vip Hack v1.3
Program Çalışan Link:
Virüs Total Sonucu:
Yazıldığı dil: VB.NET yada C# dili ile yazılan hile Phonix tarafından özel pack modifiyeyle packlenmiş
Kısıtlamalar: Gün sınırlı yok reklam onayı mevcut
Açıklama (Program hakkında kısa bilgi): daha fazla özellikler ve çok dolu reklam onay içeren bir Wolftü hilesi cracklenebilecek var mı?

Son düzenleme:
Is there a Wolftü cheat that includes more features and lots of advertisement approvals to be Crâcked?

wait did you Crâck this or do you want to Crâck it

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba,
https://cheatglobal.com/konu/Crâck-istek-boeluem-kurallari.10796/ lütfen bu konuyu okuyup, konuya ekleme yapın.

H1lede virüs Bulunuyor. vede h1le açılmıyor

açılmaması dışında hiçbir sorun yok gibi görünüyor

-vmle alakalıymış düzeldi

H1lede virüs Bulunuyor. vede h1le açılmıyor
ben denedim açıldı. (sandboxie programıyla) Wolftü MENA olmadığı için hileyi çalışmadı. İndirince deneyelim. Reklam onay sistemi çok kötü cracklenmek istedim
abqice8.jpg

konu güncellendi.

Son düzenleme:
Bu hile bir ara kırılmıştı zaten global hack varken mena için bunu kırmak için uğraşacaklarını sanmıyorum

ben denedim açıldı. (sandboxie programıyla) Wolftü MENA olmadığı için hileyi çalışmadı. İndirince deneyelim. Reklam onay sistemi çok kötü cracklenmek istedim
abqice8.jpg

konu güncellendi.
hmm ok ama menaymış Global olsa crackleme şansı varlardı samaritanı cracklediler mesela o global

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt