Videodan Gelip BAN Yiyen Üyeler için AÇIKLAMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Braine

Diamond Üye
İlk öncelikle videodan ChetGlobal'a gelen arkadaşlar forum sayfamıza hoş geldiniz. Çoğu kişi tarafından gelen şikayete bir açıklık getirmek istiyorum.

"SÜREKLİ BAN YİYORUM"
Bunun sebebine açıklık getirmek gerekirse birçok sebepten ötürü ban yiyor olabilirsiniz. Bunlardan en fazla başa gelen durum ise forumlarda açılan konularda alakasız yorumlarda bulunmaktır. Diğer ismiyle bu tür yorumlara "SPAM YORUM"demekteyiz. Açılan konularda yorumlara göz atıyorum ve bu tür yorumlara çok rast geldim ; "eline sağlık, sağolasın" gibisinden teşekkür mahiyeti belirtilen yorumlar çok fazla bulunmakta ama maalesef bu tür yorumlarda "SPAM YORUM"ların içinde bulunmaktadır. Bundan dolayı diyeceğim şu ki; "Bir konu hakkında yorum yapmadan önce o konu hakkında bilginiz olması gerektiğidir."
Ama bunun dışında bir çok kural daha bulunmakta tabi.
FORUM KURALLARINI OKUMANIZ İÇİN BURAYA BIRAKIYORUM.

FORUM KURALLARI

e8d691f3-4a72-4665-8258-0f7a1ceebef4.jpg

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İlk öncelikle videodan ChetGlobal'a gelen arkadaşlar forum sayfamıza hoş geldiniz. Çoğu kişi tarafından gelen şikayete bir açıklık getirmek istiyorum.

"SÜREKLİ BAN YİYORUM"
Bunun sebebine açıklık getirmek gerekirse birçok sebepten ötürü ban yiyor olabilirsiniz. Bunlardan en fazla başa gelen durum ise forumlarda açılan konularda alakasız yorumlarda bulunmaktır. Diğer ismiyle bu tür yorumlara "SPAM YORUM"demekteyiz. Açılan konularda yorumlara göz atıyorum ve bu tür yorumlara çok rast geldim ; "eline sağlık, sağolasın" gibisinden teşekkür mahiyeti belirtilen yorumlar çok fazla bulunmakta ama maalesef bu tür yorumlarda "SPAM YORUM"ların içinde bulunmaktadır. Bundan dolayı diyeceğim şu ki; "Bir konu hakkında yorum yapmadan önce o konu hakkında bilginiz olması gerektiğidir."
Ama bunun dışında bir çok kural daha bulunmakta tabi.
FORUM KURALLARINI OKUMANIZ İÇİN BURAYA BIRAKIYORUM.

FORUM KURALLARI

e8d691f3-4a72-4665-8258-0f7a1ceebef4.jpg
haklı konu çok fazla yorum kasmaya çalışan 2-3 arkadaş var 1 saatlerini forumda kaliteli geçirseler zaten 30-40 mesaj sayısına ulaşıyorlar ama yok illa alakasız ve konu ile ilgili bilgisi olmamasına rağmen mesaj yazıcak yada başkasının mesajını ufak değiştirip aynısını yazıcak. monitördeki hz e inc diyeni bile gördüm cahil cahil konuşuyorlar çok sinir bozucu

Son düzenleme:
kanka wolfteamcileri gördükçe kahkaha atiyorum adam kodlama için hangi dili öğrenmeliyim yazmış visual öğrensen yeter yazmış eleman K0DKJW0AOĞDJASĞ

Onu bunu bırak daha demin seri no değiştim bir sorun var adlı konunun altına yazmiski format veya bios deneyebilirsin diyor la adamın zaten ekrana görüntü gelmiyor nasıl denesin konuları okumadan hiçbir bilgiye sahip olmadan saçma sapan yorumlar atıyorlar. Adam akıllı 1 saat gecirseler 30 40 mesaja ulasirlar diyorsunda hiçbir konuda bilgileri yok anca wolftu oynayıp takla atsınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt