Nowzy
Uzman Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
Yorgun Musunuz?
Uzun videoların ardından enerjiniz tükenmiş olabilir ve edit yapmaya zamanınız kalmamış olabilir. Endişelenmeyin, tam da doğru yerdesiniz! İsteğe özel video düzenleme hizmetimle, yüksek kaliteli videolar ve 7/24 aktif destek sunuyorum.
Hızla Büyümek İster Misiniz?
YouTube Shorts, Instagram veya TikTok gibi platformlarda hızlıca yükselmek mi istiyorsunuz, ancak yoğun işleriniz video düzenlemeye vakit ayırmanıza engel mi oluyor? Bize ulaşın, videolarınızı en hızlı şekilde ve sıfır görüntü bozulması garantisiyle düzenleyelim!
(Bugün itibarıyla)
Ödeme Yöntemleri
Ödemelerinizi kolaylıkla aşağıdaki yöntemlerle gerçekleştirebilirsiniz:
İletişim
Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız!
Discord
Kullanıcı Adım: tr.waddle
Sunucumuza Katılın:
Sorularınızı bekliyoruz, topluluğumuza katılın ve birlikte büyüyelim!
Örnek Videolar
2-3 Dakika çnce yaptım fazla uraşmadım daha iyisini yaparım video gereği olduğu için yaptım
Uzun videoların ardından enerjiniz tükenmiş olabilir ve edit yapmaya zamanınız kalmamış olabilir. Endişelenmeyin, tam da doğru yerdesiniz! İsteğe özel video düzenleme hizmetimle, yüksek kaliteli videolar ve 7/24 aktif destek sunuyorum.
Hızla Büyümek İster Misiniz?
YouTube Shorts, Instagram veya TikTok gibi platformlarda hızlıca yükselmek mi istiyorsunuz, ancak yoğun işleriniz video düzenlemeye vakit ayırmanıza engel mi oluyor? Bize ulaşın, videolarınızı en hızlı şekilde ve sıfır görüntü bozulması garantisiyle düzenleyelim!
ÇEKİLİŞ!
her hafta 1 kişiye ücretsiz video editi yapıyorum! (gecike bilir okul nedeniyle)(Bugün itibarıyla)
Fiyatlandırma
- Instagram: Video başına 70₺
- TikTok: Video başına 60₺
- YouTube Shorts: Video başına 55₺
- YouTube: Uzun videolar için dakika başına 35₺
Ödeme Yöntemleri
Ödemelerinizi kolaylıkla aşağıdaki yöntemlerle gerçekleştirebilirsiniz:
- İninal
- Papara
- ItemSatış
İletişim
Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız!
Discord
Kullanıcı Adım: tr.waddle
Sunucumuza Katılın:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sorularınızı bekliyoruz, topluluğumuza katılın ve birlikte büyüyelim!
Örnek Videolar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2-3 Dakika çnce yaptım fazla uraşmadım daha iyisini yaparım video gereği olduğu için yaptım