Satıyorum 🎬 Video Editleme Hizmeti TikTok, YouTube, Instagram 🎥

Nowzy

Uzman Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
😓 Yorgun Musunuz?

Uzun videoların ardından enerjiniz tükenmiş olabilir ve edit yapmaya zamanınız kalmamış olabilir. Endişelenmeyin, tam da doğru yerdesiniz! İsteğe özel video düzenleme hizmetimle, yüksek kaliteli videolar ve 7/24 aktif destek sunuyorum.

🚀 Hızla Büyümek İster Misiniz?

YouTube Shorts, Instagram veya TikTok gibi platformlarda hızlıca yükselmek mi istiyorsunuz, ancak yoğun işleriniz video düzenlemeye vakit ayırmanıza engel mi oluyor? Bize ulaşın, videolarınızı en hızlı şekilde ve sıfır görüntü bozulması garantisiyle düzenleyelim!

🎉 ÇEKİLİŞ!

her hafta 1 kişiye ücretsiz video editi yapıyorum! (gecike bilir okul nedeniyle)
(Bugün itibarıyla)

💰 Fiyatlandırma

• Instagram: Video başına 70₺
  • TikTok: Video başına 60₺
  • YouTube Shorts: Video başına 55₺
  • YouTube: Uzun videolar için dakika başına 35₺

💳 Ödeme Yöntemleri

Ödemelerinizi kolaylıkla aşağıdaki yöntemlerle gerçekleştirebilirsiniz:
  • İninal
  • Papara
  • ItemSatış

📞 İletişim

Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! 🌟

Discord
🔹 Kullanıcı Adım: tr.waddle
🔹 Sunucumuza Katılın:

Sorularınızı bekliyoruz, topluluğumuza katılın ve birlikte büyüyelim! 🚀

📹Örnek Videolar

2-3 Dakika çnce yaptım fazla uraşmadım daha iyisini yaparım video gereği olduğu için yaptım

😓 Yorgun Musunuz?

Uzun videoların ardından enerjiniz tükenmiş olabilir ve edit yapmaya zamanınız kalmamış olabilir. Endişelenmeyin, tam da doğru yerdesiniz! İsteğe özel video düzenleme hizmetimle, yüksek kaliteli videolar ve 7/24 aktif destek sunuyorum.

YouTube Shorts, Instagram veya TikTok gibi platformlarda hızlıca yükselmek mi istiyorsunuz, ancak yoğun işleriniz video düzenlemeye vakit ayırmanıza engel mi oluyor? Bize ulaşın, videolarınızı en hızlı şekilde ve sıfır görüntü bozulması garantisiyle düzenleyelim!

🎉 ÇEKİLİŞ!

her hafta 1 kişiye ücretsiz video editi yapıyorum! (gecike bilir okul nedeniyle)
(Bugün itibarıyla)

💰 Fiyatlandırma

💳 Ödeme Yöntemleri

• İninal
  • Papara
  • ItemSatış

📞 İletişim

Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! 🌟

Discord
🔹 Sunucumuza Katılın:

📹Örnek Videolar

2-3 Dakika çnce yaptım fazla uraşmadım daha iyisini yaparım video gereği olduğu için yaptım
Örnek Video Şablon Andırdı Ama Bilemiyorum...

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
python ile yaptın galiba

😓 Yorgun Musunuz?

🎉 ÇEKİLİŞ!

(Bugün itibarıyla)

💰 Fiyatlandırma

💳 Ödeme Yöntemleri

• İninal
  • Papara
  • ItemSatış

📞 İletişim

Discord
🔹 Sunucumuza Katılın:

📹Örnek Videolar

chat gpt ilemi yazdırdın dayı

tespitlerim:
ChatGPT'ye yazdırılan metin,

"2-3 Dakika çnce yaptım fazla uraşmadım daha iyisini yaparım video gereği olduğu için yaptım"
(Acemilik göstergesi),

Fiyatların düşük olması
(Acemilik göstergesi),

Örnek videolar kısmında sadece bir adet anime adam izledik, onun dışında yapılan zoom in/out dışında bir şey görebilen var mı?
Peki montajları hangi uygulamadan yapıyorsun bunuda belirtseydin keşke :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt