Video edit önerileri AMV videolar için

aslanomer778

Normal Üye

video bu daha iyi şeyler önerirseniz sevinirim (bide konu başlığını yanlış yere açmış olabilirim sorry)

Valla hocam süper olmuş beğendim, animedenmidir nedir gözüme hoş geldi. Animenin ismini sorabilirmiyim ?

1. Edit olarak önerim tiles eklemen yan taraflar boş durmaz ve uzaklığını tam olarak birleştirme yoksa çok saçma bir görüntü ortaya çıkar shake ile beraber motion blur arttırmanı öneririm (kafa karıştırıacak düzeyde olmasın.)
2. Kullandığın program Adobe AE ise hf_shake plugini kurmanı öneriyorum.
3. Preset base kendin hazırlamışsın kendini daha çok geliştirmek istiyosan hazır preset base indir ve onlar üzerinde değişiklik yap sonrasında kendin hazırlamaya çalış .
4. Edit için aynı tarz videolarından devam edebilirsin yada oyunlara yönelebilirsin eğer zevk için yapıyorsan bu şekilde devam et fakat izlenme beğeni için yapıyorsan oyunlara yönel.
iyi forumlar.

Bu yorum çok fazla eleştri içerir konu sahibi bu eleştriye dayanırım diyorsa spoileri açsın
Knk bence aşırı kötü olmuş yani git 5-10 tane AMV videosu izle birşeyler öğren youtubede bu konu hakkında içerik çok
bende AMV izler olarak söylüyorum aşırı kötü knk efekt felan yok sadece müzik ve anime bu arada müzik seçimide aşırı kötü böyle dövüş sahnelerine
gaza getirecek müzikler konulmalı veya müziğe bass ekleyebilirsin yani bir seyirci olarak düşün ve sen bu AMV editi beğenirmiydin ?
daha çok yolun var kendini geliştirmelisin
müzik seçimi çok kötü
efekt yok

1. Edit olarak önerim tiles eklemen yan taraflar boş durmaz ve uzaklığını tam olarak birleştirme yoksa çok saçma bir görüntü ortaya çıkar shake ile beraber motion blur arttırmanı öneririm (kafa karıştırıacak düzeyde olmasın.)
2. Kullandığın program Adobe AE ise hf_shake plugini kurmanı öneriyorum.
3. Preset base kendin hazırlamışsın kendini daha çok geliştirmek istiyosan hazır preset base indir ve onlar üzerinde değişiklik yap sonrasında kendin hazırlamaya çalış .
4. Edit için aynı tarz videolarından devam edebilirsin yada oyunlara yönelebilirsin eğer zevk için yapıyorsan bu şekilde devam et fakat izlenme beğeni için yapıyorsan oyunlara yönel.
iyi forumlar.
tamamdır dediklerinizi yapmaya çalışırım
Bu yorum çok fazla eleştri içerir konu sahibi bu eleştriye dayanırım diyorsa spoileri açsın
Knk bence aşırı kötü olmuş yani git 5-10 tane AMV videosu izle birşeyler öğren youtubede bu konu hakkında içerik çok
bende AMV izler olarak söylüyorum aşırı kötü knk efekt felan yok sadece müzik ve anime bu arada müzik seçimide aşırı kötü böyle dövüş sahnelerine
gaza getirecek müzikler konulmalı veya müziğe bass ekleyebilirsin yani bir seyirci olarak düşün ve sen bu AMV editi beğenirmiydin ?
daha çok yolun var kendini geliştirmelisin
müzik seçimi çok kötü
efekt yok
yenisi burda en azından elimden geldigince

tamamdır dediklerinizi yapmaya çalışırım

yenisi burda en azından elimden geldigince

Buda kötü olmuş ama yavaş yavaş gelişmeye başlanmış bu gelişimin üstüne daha da fazla şey ekleyip daha da gelişip
çok güzel işler çıkarabilirsin

Gelişir kardeş insan yapa yapa gelişiyor sonuçta pratik kazanıp gün geçtik daha iyisini yaparsın emeğine sağlık 👏🏻🙋🏻‍♂️

Yolun başındaysan iyi ama izlediklerime göre çok sade kalmış.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt