VGK ve VGC Bypass arasındaki fark ne?

wqc

Diamond Üye
İletişim
Beni bi aydınlatır mısınız?

ikiside aynı işlevi görüyor diyebiliriz kodlama farklılıkları olabilir ama ikiside vanguardın hvci secure boot gibi istedigi özellikleri kapalı olsa bile oyuna girmemizi sağlıyor bir nevi vanguardı kapatıyormuş gibi düşünebilirsin manuel ban yersin sadece hile kullanımında

ikiside aynı işlevi görüyor diyebiliriz kodlama farklılıkları olabilir ama ikiside vanguardın hvci secure boot gibi istedigi özellikleri kapalı olsa bile oyuna girmemizi sağlıyor bir nevi vanguardı kapatıyormuş gibi düşünebilirsin manuel ban yersin sadece hile kullanımında
hvci vesaire bypass ettiğini biliyorum ama sürekli birinden biri kullanıldığı için bir fark mı var acaba diye merak ettim bilgilendirdiğin için sağol :iloveyousir:

VGC Vanguard Usermode Service'dır, VGK ise Vanguard Kernelmode'dur, yani Rig 0 düzeyi bir servis. Genelde ikiside aynı işlevi görür fakat satıcılar cahiliyetinden aynı ürüne VGC ve ya VGK olarak farklı isimler koymaya bayılırlar.

VGC -> Vanguard Client olarak geçiyor, Kullanıcı modunda çalışan ve çekirdeğinle (vgk ile) iletişim kuran hizmettir (Ring 3 - uygulamalarının olduğu çalıştığın katman)
VGK -> Vanguard Kernel Mode Services diye geçiyor yani çekirdekte çalışır windowsun çekirdeğinde ring 0'da çalışır ve senin göremediğin şeyleri bile görür tam yetkilidir.

VGC -> Vanguard Client olarak geçiyor, Kullanıcı modunda çalışan ve çekirdeğinle (vgk ile) iletişim kuran hizmettir (Ring 3 - uygulamalarının olduğu çalıştığın katman)
VGK -> Vanguard Kernel Mode Services diye geçiyor yani çekirdekte çalışır windowsun çekirdeğinde ring 0'da çalışır ve senin göremediğin şeyleri bile görür tam yetkilidir.
yani anladığım kadarıyla vgk bypass daha güvenli

sigmaboy156 , VivaSoft cheat engineyi bypass etmek istiyorum , istedğim oyunda duvardan görme hilesini yapabilmek için
easy anti cheat'i atlabilsem yeter , ida ve bir kaç tane daha program kullandım tespit edilmemesi için fakat çalışmadı olmadı baypasın yapılışınıda youtube'DA bir videodan izlemiştim​

wqc , hayırlı akşamlar sizin bilginiz var mı acaba ? marvel rivalsda "duvar arkasını " görme hilesi yapmak istiyorum​

sigmaboy156 , VivaSoft cheat engineyi bypass etmek istiyorum , istedğim oyunda duvardan görme hilesini yapabilmek için​

easy anti cheat'i atlabilsem yeter , ida ve bir kaç tane daha program kullandım tespit edilmemesi için fakat çalışmadı olmadı baypasın yapılışınıda youtube'DA bir videodan izlemiştim​

wqc , hayırlı akşamlar sizin bilginiz var mı acaba ? marvel rivalsda "duvar arkasını " görme hilesi yapmak istiyorum​

Selamlar, EAC kernel bir ac bildiğim kadarıyla, bypass etmesi zor olacaktır. CheatEngine'de Usermode tabanlı çalışır çünkü. Kernel seviyesine erişmek mevcut işletim sistemlerinde çok zor, kernel seviyelerinde araştırmalar gerçekleştir internette erişmek için. Driver yapabilirsen senin için daha sağlıklı olur, kdmapper ile kolayca mapleyebilirsin kernelda çalıştırarak.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt