Satıyorum VGK sunucusu satılık

surfs

https://guns.lol/surfs
Uzman Üye
Ticaret Puanı:
 1 / 0
İletişim
VGK SUNUCUSU SATILIKTIR.
fiyat 4k düşünüyorum
kanıt:
ödeme yöntemi papara,iban
sunucu tacı ile devir edilecek tüm müşterilerin sorunları giderilmiştir
sunucuyu neden sattıyorsun diye sorarsanız başka sunucuya geçtim
daha fazla bilgi için discorddan ulaşabilirsiniz discord : yalvarma

teklifler için discord : yalvarma

yanında 1 adet ürün paneli vereceğim
günlük 20 ila 15 üye sunucuya katılıyor

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
VGK SUNUCUSU SATILIKTIR.
fiyat 4.5k düşünüyorum
kanıt:
ödeme yöntemi papara,iban
sunucu tacı ile devir edilecek tüm müşterilerin sorunları giderilmiştir
sunucuyu neden sattıyorsun diye sorarsanız başka sunucuya geçtim
daha fazla bilgi için discorddan ulaşabilirsiniz discord : yalvarma
Fiyat fazlasıyla abartı olmuş, sonuç olarak vaultcord sende satıldıktan sonra üyelerin hepsini sunucuna geri çekebilirsin.

Fiyat fazlasıyla abartı olmuş, sonuç olarak vaultcord sende satıldıktan sonra üyelerin hepsini sunucuna geri çekebilirsin.
sunucuda verify yok.

reseller olupda satın alan birisi parayı çok rahat bir şekilde çıkaracağından adım gibi eminim

+ satın alana 1 adet 26 günlük ürün paneli verilecek

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sunucuda verify yok.

reseller olupda satın alan birisi parayı çok rahat bir şekilde çıkaracağından adım gibi eminim

+ satın alana 1 adet 26 günlük ürün paneli verilecek
Hangi ürün panelini veriyorsun?

Hangi ürün panelini veriyorsun?
image-31.png

hiç kullanmadım satmadımda şuanda bildiğim kadarıyla ud

Bir aralar LeaderCheats vardı bu boktan hileyi satıyorlardı onlar aklıma geldi, baya rezil bu arada
bu fantastic e ait değil bildiğim kadarıyla ve panel ücretide 350 dolar fantastic sadece src atın alıp birkaç imgui değiştiriyor

zaten kendisiyle aram bozuk

image-31.png

hiç kullanmadım satmadımda şuanda bildiğim kadarıyla ud

Bu ürünü görmüştüm atılan bi fotoğrafda poligonda 40fps alıyordu bildiğim kadarı ile Deli gibi FPS düşürüyor bilgisayarı çok yoruyor ESP Delaylanıyor aynı zamanda galiba dt şuanda 1-2 gün sonra banned.

Yalan info olmasın böyle biliyorum gösterdiler çünkü

Bu ürünü görmüştüm atılan bi fotoğrafda poligonda 40fps alıyordu bildiğim kadarı ile Deli gibi FPS düşürüyor bilgisayarı çok yoruyor ESP Delaylanıyor aynı zamanda galiba dt şuanda 1-2 gün sonra banned.

Yalan info olmasın böyle biliyorum gösterdiler çünkü
valla şuanda cert basılmış sanırım çalışıyor testerler sorun yok yazdı
image.png

+ olarak dt durumu var ise elimde 3 4 tane daha panel var başka ürünlere ait veririm sıkıntı değil

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt