Çözüldü Vga dvi giriş sorunu yardım lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ccaxern

Bronz Üye
Merhaba arkadaşlar benim monitörüm ve ekran kartımı girişi vga dı ve düzgün şekilde çalışıyordu fakat bugün yeni bir ekran kartı taktırdım ve bu ekran kartının giriş soketi dvi bu yüzden monitörüme görüntü aktaramıyorum. Dvi dönüştürücü alsam işte yarar mı veya başka yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

Dönüştürücü alman yeterli başka bir şey yapmana gerek yok.

edit: DVI, DP, HDMI bunlardan bazıları dönüştürme esnasında görüntüyü aktarmama sorunu çıkartabiliyor yani DVI alıp da görüntü alamazsan gidip DP dönüştürücüyle ya da HDMI dönüştürücüyle dene.

Dönüştürücü alman yeterli başka bir şey yapmana gerek yok.

edit: DVI, DP, HDMI bunlardan bazıları dönüştürme esnasında görüntüyü aktarmama sorunu çıkartabiliyor yani DVI alıp da görüntü alamazsan gidip DP dönüştürücüyle ya da HDMI dönüştürücüyle dene.
Çok teşekkür ederim yarın almaya çalışıcam umarım sorunu çözerim

Umarım reis bu arada bir sorum olacaktı bu dönüştürücüler görüntüde herhangi bir sorun yaratır mı sekme vb
Bana performansta eksilme olabilir dediler ama ben hiçbir problem yaşamadım uzun bir süre dönüştürücü ile kullandım en ufak probleme dahi rastlamadım, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Bi sorun yaşarsan diğer portları denersin elbet birinden biri sağlıklı çalışır.

Bana performansta eksilme olabilir dediler ama ben hiçbir problem yaşamadım uzun bir süre dönüştürücü ile kullandım en ufak probleme dahi rastlamadım, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Bi sorun yaşarsan diğer portları denersin elbet birinden biri sağlıklı çalışır.
yeniden çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz sağ olun

Performans düşüklüğü fazla oluyor düzgün dönüştürücü alman lazım piyasada ki dönüştürücülerin %60 a yakını düşük performans veriyor yani düzgün birşeyler almaya çalış. Ucuza kaçma :)
İyi Forumlar:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt