Verdğinz bilgiler için çok sağolun dostlar. Bana yol gösterdiniz.

StrakeYT

Silver Üye
Sıfırdan Kodlama Öğrenmek İstiyorum. Asıl Amacım Lolde kendi Script'imi yazmak. bu konuda bana yardımcı olabilecek veya türkçe bir kaynak bilen varmı.

Neyi Nasıl Yapmam Gerektiğini bilmiyorum. fakat zamanla öğrenirim. siz sadece bana yol gösterin ve birde lolde scriptten şuanda ban yesek vanguard olduğundan ötürü ana kart banı yermiyiz yoksa sadece hesap banı devam mı ediyor ?

NOT : Gün İçinde İşte Olduğumdan Ötürü Sadece akşam vakti görebilirim. İyi günler herkese. saygılarla -STRAKE-

Vanguard gelmemiş olsaydı eski sourceleri kurcalayarak belki başlangıç için bir base yapabilirdin. Fakat şuanda maks yapabileceğin external basit orbwalker kite benzeri şeyler. Ayrıca şampiyon scleri için lua öğrenmen gerekiyor. Lol script hile piyasasında geliştirici olacaksan öğrenmen gereken en son şey. Şuanda ben dev'im diyen 100 kişiden 99'u lol'de script yazamaz. Hatta bu forumda sana bu konuda gerçekten yardımcı olabilecek geliştirici yok.

Vanguard gelmemiş olsaydı eski sourceleri kurcalayarak belki başlangıç için bir base yapabilirdin. Fakat şuanda maks yapabileceğin external basit orbwalker kite benzeri şeyler. Ayrıca şampiyon scleri için lua öğrenmen gerekiyor. Lol script hile piyasasında geliştirici olacaksan öğrenmen gereken en son şey. Şuanda ben dev'im diyen 100 kişiden 99'u lol'de script yazamaz. Hatta bu forumda sana bu konuda gerçekten yardımcı olabilecek geliştirici yok.
external basit orbwalker bu bahsettiklerin nedir acaba orbwalker veya external

daha önce cheat engine bypass videoları izledim azda olsa becerebildim cheat engine bypass muhabbetini fakat senin o bahsettiğin şeyi yapabilme şansım varmı ?. tahmini

en azından Kite Yapabilen Tespit edilemiyecek bi script yapsam bile yeter.

Kendi script platformumu kodladim nasil yok :D Fakat arkadasa yardimci olamam o konuda haklisin. Cunku debriyaj ne bilmeden ferrari nasil surerim gibi soru soruyor.

Oyun hilesi kodlamasina bugun girsen dahi kendi scriptini kodlaman bi 2027-2028 i bulucaktir.

Tavsiyem once CS2 gibi oyunlar da basit ESP Aimbot yapman olucaktir.

external basit orbwalker bu bahsettiklerin nedir acaba orbwalker veya external

daha önce cheat engine bypass videoları izledim azda olsa becerebildim cheat engine bypass muhabbetini fakat senin o bahsettiğin şeyi yapabilme şansım varmı ?. tahmini
Bahsini ettiğim şey normalde senin yaptığın kite'ı otomatikleştiren yazılımlar. Geliştirici olmadığım için detaylı bilgi verebilecek yetkiye ve bilgiye sahip değilim. Fakat evade ve şampiyon lualarını içermeyen scriptler artık tutmuyor. Çünkü kite'ın düz mantığı Geri Adım - Attack - Adım - Attack olarak gidiyor. Bunu yapmak kolay fakat işlevsiz.

Kendi script platformumu kodladim nasil yok :D Fakat arkadasa yardimci olamam o konuda haklisin. Cunku debriyaj ne bilmeden ferrari nasil surerim gibi soru soruyor.

Oyun hilesi kodlamasina bugun girsen dahi kendi scriptini kodlaman bi 2027-2028 i bulucaktir.
Bilgim yoktu kusura bakma. O zaman seni dışarda bırakarak söylediğimi farzet.

Tavsiyem once CS2 gibi oyunlar da basit ESP Aimbot yapman olucaktir.
evet Dediğini anladım. fakat nerden başlayıcam sorun orda yani aimbot veya esp yapmamı önerdin knk fakat nasıl başlıyabilirim. bir kaynak felan varmı bildiğin o konuda yardım edebilir misin. amacım sc yapıp satmak değil maksat sadece kendim kullanabileceğim abartı kaçmayan bisi lolde zaten evade gibi dodge muhabbeti şuan olmasada olur en azından rakibin canına oranla atıyorum riven oynuyorum q ve oto attack kombo yapsa canı kaç kalır ona göre space'e bastığımda kesmesini isterim. yani cok zor olmadığını düsünüyorum öyle şey olmasına gerek yok mesela mapte adamın en son nerede olduğu felan gerek yok. basit bisi olsa yeter. bu arada konuyu ziyaret edenler yok sen mesaj kasıyon yok sen dikkat çekmeye çalışıyosun derler diye. uzun yazıyorum kusura bakma. tek tek atarsam mesajları üyelik kastığımı düşünmesinler diye.

evet Dediğini anladım. fakat nerden başlayıcam sorun orda yani aimbot veya esp yapmamı önerdin knk fakat nasıl başlıyabilirim. bir kaynak felan varmı bildiğin o konuda yardım edebilir misin. amacım sc yapıp satmak değil maksat sadece kendim kullanabileceğim abartı kaçmayan bisi lolde zaten evade gibi dodge muhabbeti şuan olmasada olur en azından rakibin canına oranla atıyorum riven oynuyorum q ve oto attack kombo yapsa canı kaç kalır ona göre space'e bastığımda kesmesini isterim. yani cok zor olmadığını düsünüyorum öyle şey olmasına gerek yok mesela mapte adamın en son nerede olduğu felan gerek yok. basit bisi olsa yeter. bu arada konuyu ziyaret edenler yok sen mesaj kasıyon yok sen dikkat çekmeye çalışıyosun derler diye. uzun yazıyorum kusura bakma. tek tek atarsam mesajları üyelik kastığımı düşünmesinler diye.
https://www.youtube.com/@GuidedHacking bu kanala bakabilirsin.

Insanlar vanguard ile korunan bir oyunda programlama ile mouse u oynattigi icin bile hwid ban yerken. Senin sadece "kombo yapip canini hesaplasada olur cok zor bir sey degildir" demen biraz sacma kaciyor. Senin gibi giris seviyesinde olan insanlar oyuna mudahele edemesin diye Vanguard var. Oyundaki kombo kodlarini, can hesaplamasini gectim Senin onundeki Vanguard engelini asman bile en az belki 2 yilini alicakken, kendine boyle zorlu bir hedef secmen mantiksiz olmus. Cok zor olan seyleri basitmis gibi zannediyorsun fakat o isler oyle degil. Vanguard gelmeden once belki bir ihtimal derdim ama o is imkansiz kardesim. Dedigim gibi FPS oyunlarindan bence kendini biraz pisir once ESP Aimbot felan yapmaya calis. Ogrenmek icin kaynak ariyorsanda yukardaki arkadas youtube link atmis o sayfadan guzel seyler ogrenebilirsin baslangic icin.

• Beğen
Tepkiler: eac
GuidedHackingin serisi orta seviye yazılım bilgisine sahip olanlar için giriş seviye biri o seriye başlarsa direkt olarak ben yapamam diyip hevesini kaybeder, ilk başta Udemyden kurs almanı tavsiye ederim ardından guidedhackingin serisinin bir kısmını izleyip (esp, aimbot vs nasıl yapılıyor hangi offset işe yarıyor vs) UnknownCheatstan hazır eski sourceleri kullanarak basit bir ud cs hilesi yapabilirsin ardından level yükseltmek için PubgM öneririm bu oyunda tecrübe kazandıktan sonra önün açık zaten evet LOL, VALO gibi oyunlarda yazılım geliştirmek için yüksek tecrübe lazım ama bunların dışındaki oyunlarda 1-2 aylık giriş seviye bir yazılımcı bile rahatça kendi undetected hilesini yazabiliyor.

Bunları seneler önce bu sektörü bırakıp 3-4 aydır yeniden sektöre aşina olmaya çalışan biri olarak yazdım. O zamanlar şans eseri bu işin gurmesi abilerle denk gelmiştik ve temellerimi onlar atmıştı 12 13 yaşlarımda kimsenin bulamadığı açıkları bulup public olarak paylaşacak seviyeye 3-4 ayda tek başıma araştırıp gelişerek gelmiştim ve bu işten güzel denilebilecek paralar kazanmaya başlamıştım. Şuan sıfırdan başlasam yukarıda yazdığım yolu izlerdim hatta son cümlelerdeki yolu izledim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt