Vds almak için önerdiğiniz bir yer var mı?

Axdeshh

Gold Üye
Kendi bilgisayarımda depolamak istemediğim dosyalarımı vds'te depolamak ve yeri geldiğinde build/rebuild etmek istiyorum önerdiğiniz bir yer var mı?

eski keyubu müşterisiyim. ayda 4-5 kere bakım yapılıyordu, sürekli olarak kesinti yaşıyordum.
bıraktım hostingdunyama geçtim her şey güzel.

kanka bende hiç öyle şeyler olmadı valla
haziran-temmuz gibi denemeye başladım keyubuyu. 3-4 ay dayanabildim. 9. ya da 10. ayda tüm hizmetleri iptal ettirdim. her haftanın 1-2 gecesi fix sunucuya reset atıyorlardı. sabah sorduğumda da problem yok bakım yapılırken yeniden başlatılmış olabilir diyorlardı. uyurken gözüm arkada kalacağına sunucu başına 200-300 artık her neyse farkı fazla verir rahat uyurum. sen yaşamıyorsan böyle şeyler ne mutlu sana.

haziran-temmuz gibi denemeye başladım keyubuyu. 3-4 ay dayanabildim. 9. ya da 10. ayda tüm hizmetleri iptal ettirdim. her haftanın 1-2 gecesi fix sunucuya reset atıyorlardı. sabah sorduğumda da problem yok bakım yapılırken yeniden başlatılmış olabilir diyorlardı. uyurken gözüm arkada kalacağına sunucu başına 200-300 artık her neyse farkı fazla verir rahat uyurum. sen yaşamıyorsan böyle şeyler ne mutlu sana.
söylediğiniz durum tam olarak bu sanırım :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt