firstbilisimKendi bilgisayarımda depolamak istemediğim dosyalarımı vds'te depolamak ve yeri geldiğinde build/rebuild etmek istiyorum önerdiğiniz bir yer var mı?
keyubuKendi bilgisayarımda depolamak istemediğim dosyalarımı vds'te depolamak ve yeri geldiğinde build/rebuild etmek istiyorum önerdiğiniz bir yer var mı?
Eski keyubu müşterisiyim ancak pek memnun kalmadım sürekli kontrol ediyorlar vs.keyubu
kanka bende hiç öyle şeyler olmadı vallaeski keyubu müşterisiyim. ayda 4-5 kere bakım yapılıyordu, sürekli olarak kesinti yaşıyordum.
bıraktım hostingdunyama geçtim her şey güzel.
fhbilişim nasıl bir bilginiz var mı?kanka bende hiç öyle şeyler olmadı valla
onuda kullandım,o da keyubu gibi sevdiğim ve kaliteli bir vds satıcı,vdsleri iyi performans veriyorfhbilişim nasıl bir bilginiz var mı?
haziran-temmuz gibi denemeye başladım keyubuyu. 3-4 ay dayanabildim. 9. ya da 10. ayda tüm hizmetleri iptal ettirdim. her haftanın 1-2 gecesi fix sunucuya reset atıyorlardı. sabah sorduğumda da problem yok bakım yapılırken yeniden başlatılmış olabilir diyorlardı. uyurken gözüm arkada kalacağına sunucu başına 200-300 artık her neyse farkı fazla verir rahat uyurum. sen yaşamıyorsan böyle şeyler ne mutlu sana.kanka bende hiç öyle şeyler olmadı valla
söylediğiniz durum tam olarak bu sanırımhaziran-temmuz gibi denemeye başladım keyubuyu. 3-4 ay dayanabildim. 9. ya da 10. ayda tüm hizmetleri iptal ettirdim. her haftanın 1-2 gecesi fix sunucuya reset atıyorlardı. sabah sorduğumda da problem yok bakım yapılırken yeniden başlatılmış olabilir diyorlardı. uyurken gözüm arkada kalacağına sunucu başına 200-300 artık her neyse farkı fazla verir rahat uyurum. sen yaşamıyorsan böyle şeyler ne mutlu sana.