VAPE V4 # VAPE LİTE Crâck

olcayq

Uzman Üye
Arkadaşlar selam öncelikle bu gösterdiğim hile 1.8.9 da çalışmakta 1.12de de çalışabilir denemedim forgeniz yoksa tlauncher indirirek forgeyle girebilirsiniz hadi hilemize geçelim

öncelike pythonun 3.9.11 sürümüne sahip olmamız gerekiyor nası sahip oluruz diyorsanız bu linke gidip adımları izleyin

buradan en aşşaya gidip sisteminiz kaç bit ise indirin ve kurun ama kesinlikle ama kesinlikle bu özelliği açın

Screenshot_3.png

Evet özelliği açıp kurulumu yaptık şimdi napacağız? şimdi ilk önce hangi sürümünü istiyorsanız indirin (v4 veya lite önerim v4)

v4 link:

lite link: r

v4 vt:

bunlar kabarık çıkıyor biraz bunu bir çok kişi kullanıyor zaten sanırsam 1 2 ay önce cracklendi bir açık yüzünden

lite vt:

ee indirdik şimdi ne yapacağız öncelikle arkadaşlar her minecraftta liteyi veya v4ü açarken kesinlikle ama kesinlikle server.pyi açacaksınız he baktını bi siyah cmd açılıp kapanıyor şöyle yapacaksınız öncelikle "requirements install" adlı .bat uzantılı dosyayı açın ve kurulmasını bekleyin tamam şimdi ne yapacağız bir klasöre girip şunu adımları izliyip powershelli açın

Screenshot_4.png

tamamdır powershellide açtık şimdi ne yapacağız powershell açıldığında sırayla şu komutları yazın

pip install websockets
pip install tqdm
pip install pandas
pip install requests
pip install pyOpenSSL

hepsini sıra sıra tek tek yazdınız hepsi kuruldu şimdi forge minecraftınızla minecraftınızı açın istiyorsanız labymodda kullanabilirsiniz nası kurulduğunu anlatmıcam labymod forge nası kurulur yazın çıkar tamam minecraftımız açıldı server.pye çift tıklayarak açın tamamdır açıldı şimdi hangi sürümü indirdiyseniz mesala vapev4 indirdiniz vapev4 klasörüne gidin lite indirdiyseniz vape lite klasörünü açın bakın burası çok önemli ben vapev4 üzerinden örnek vericem vape v4 ün üzerine bi kere tıklıyp kangroo patcherin üstüne götürüp açıyoruz vape v4 yaptıysanız "shift"e basarsanız menü açılır

son olarak server.py virustotal:

Kanka bu sadece onun menüsü ile yapılmış bir çakma hile

Thank you so much for the Crâck + instructions. Works fine both V4 and Lite (Windows 7)

@hex dostum keşke bir konu paylaştığımda kontrol etsen çalışıp veya çalışmadığını söylesen

dostum forge harici çalışmıyormu bizim amacımız factioncu olarak forge harici çalışması

dostum forge harici çalışmıyormu bizim amacımız factioncu olarak forge harici çalışması
Labymod kullanabilirsin dostum labymodda güzel bir pvp clientidir bende isterdim badlionda veya lunarda çalışmasını

şöyle bir hata alıyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt