"Moderatör Not: Cracked konuları moderatörler tarafından kontrol edilmez; hatta popüler kullanıcılar bile bir sonraki güncellemede dosya içine virüs ekleyebilir. Dolayısıyla, bu tür yazılımları kullanmak tamamen kendi sorumluluğunuzdadır."
# LİNKLER YENILENDI #
Bazıları demiş milletin paylaştığını alıyor birşey yaptığı yok bunada almış diyin vanadium kurucularından sadece wortex ve overdose adlı kişilerde var jarı nasıl buldum sormayın
bakalım wortex bu sefer overdose'e yaptırıp kendisi yapmış gibi gösterme havası söndükten sonra cliente ne yapacak
fazla uzatmıyorum kurulum videosunu izleyebilirsiniz.
jarda obf yok skidderlar bayram ediyor
webhook sistemi yapmaya çalışmışlar ama beyinleri yetmediği için yarım kalmış merak etmeyin webhooku çalışmıyor ve patladı.
ayrıca injectoru bozuk olan kullanamayanlar için kolay kullanımlı bir injector verdim yanında
Download
Kurulum
İyi Oyunlar tabi 5 dakikada ban yemezseniz
Bazıları demiş milletin paylaştığını alıyor birşey yaptığı yok bunada almış diyin vanadium kurucularından sadece wortex ve overdose adlı kişilerde var jarı nasıl buldum sormayın
bakalım wortex bu sefer overdose'e yaptırıp kendisi yapmış gibi gösterme havası söndükten sonra cliente ne yapacak
fazla uzatmıyorum kurulum videosunu izleyebilirsiniz.
jarda obf yok skidderlar bayram ediyor
webhook sistemi yapmaya çalışmışlar ama beyinleri yetmediği için yarım kalmış merak etmeyin webhooku çalışmıyor ve patladı.
ayrıca injectoru bozuk olan kullanamayanlar için kolay kullanımlı bir injector verdim yanında
Download
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulum
İyi Oyunlar tabi 5 dakikada ban yemezseniz
Son düzenleme: