- İletişim
van -81 alıyorum vanguard güncelledim cözümü varmi
ekran kartı guncellemelerını kontrol edın. Guncel gozukebilir. Aldanmayın. Bilgisayarınıza DrıverIdentıfıer programını ındırın. YouTube'da nasıl ındırılıp kullanılacagını gosteren vıdeolardan yararlanın. Daha kolay olur. Adımları takıp edın. Tekrar guncellemelerı kontrol ettıgınızde degıslık olmadıgını goreceksınız ama var. Bilgisayarınızı yenıden baslatın. Tekrar oyuna gırmeyı deneyın.van -81 alıyorum vanguard güncelledim cözümü varmi
denedim olmuyoekran kartı guncellemelerını kontrol edın. Guncel gozukebilir. Aldanmayın. Bilgisayarınıza DrıverIdentıfıer programını ındırın. YouTube'da nasıl ındırılıp kullanılacagını gosteren vıdeolardan yararlanın. Daha kolay olur. Adımları takıp edın. Tekrar guncellemelerı kontrol ettıgınızde degıslık olmadıgını goreceksınız ama var. Bilgisayarınızı yenıden baslatın. Tekrar oyuna gırmeyı deneyın.
denedim olmuyo
raporladımbronz üye olmam gerek valorant hile için kusura bakmayın spam algılamayın lütfen
bronz üye olmam gerek valorant hile için kusura bakmayın spam algılamayın lütfen
bronz üye olmam gerek valorant hile için kusura bakmayın spam algılamayın lütfen
yapiyorum
- Adım 1: Çalıştır iletişim kutusunu açmak için Win + R tuşlarına basın.
- Adım 2: Services.msc yazın ve Hizmetleri bulmak için Enter‘a basın.
- Adım 3: VGC Hizmetini bulun ve Özellikler‘i seçmek için sağ tıklayın.
- Adım 4: Başlangıç sekmesinde Otomatik‘i seçin, Uygula ve Tamam’a tıklayın.
- Adım 5: Cihazınızı yeniden başlatın ve oyunu yeniden başlatmayı deneyin.
vanguardı silip tekrardan yüklemeyi deneraporladım
yapiyorum
VANGUARD AÇIK AMA ŞİMDİDE VANGUARD BAŞLATILAMADI DİYO HATA KODU 128 DİYO
yapiyim bide çift hesap kullanımı yasak değil dimivanguardı silip tekrardan yüklemeyi dene
yasak olması lazımyapiyim bide çift hesap kullanımı yasak değil dimi
kurallarda yazmiyoryasak olması lazım