van 72

weasyazad

Gold Üye
beyler van 72 hatasını alıyorum ve valorantın sitesinde de hata ile ilgili bir durumdan bahsedilmiyor ne yapmam lazım en kolayından (cihaz laptop)

beyler van 72 hatasını alıyorum ve valorantın sitesinde de hata ile ilgili bir durumdan bahsedilmiyor ne yapmam lazım en kolayından (cihaz laptop)
"Valorant VAN-72" hatası, oyuna giriş yaparken karşılaşılan bir hata türüdür. Bu hatayı çözmek için bazı adımlar izleyebilirsiniz:

1. Windows Güvenlik Duvarı'na izin verin: Valorant için Windows Güvenlik Duvarı'na izin vermeniz gerekebilir.
  2. Antivirüs programınızı kontrol edin: Antivirüs programınızın Valorant klasörünü taramasına izin vermeyin.
  3. Riot Vanguard'u yeniden başlatın: Riot Vanguard hizmetini yeniden başlatmayı deneyin.
  4. Güvenlik duvarını devre dışı bırakın: Güvenlik duvarını devre dışı bırakıp Valorant'a izin verin, ardından güvenlik duvarını tekrar aktif edin.
  5. Bilgisayarınızı yeniden başlatın: Tüm değişiklikler yapıldıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu adımları uygulayın ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin. Eğer hâlâ sorun yaşıyorsanız, Riot Games'in destek ekibine başvurabilirsiniz

Denetim masası➡️ Sistem ve güvenlik ➡️ Windows Defender güvenlik duvarı. ➡️(BU KISIMDA Windows güvenlik duvarını etkinleştir veya devre dışı bırak kısmından 2 güvenlik duvarını da"" kapıyoruz ancak ""1 adım daha var o olmadan yetmiyor. Bu adımı tamamladıktan sonra sayfaya geri dönüp bu sefer

➡️"BİR UYGULAMANIN VEYA ÖZELLİĞİN Windows Defender güvenlik duvarını geçmesine izin ver kısmına girip ""tiklerin hepsini kaldırıp"" onaylıyoruz. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra büyük ihtimal sorununuz çözülür.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt