antivirüs,dns değiştirici vb. şeyler kullanıyorsan devre dışı bırakbeyler van 72 hatasını alıyorum ve valorantın sitesinde de hata ile ilgili bir durumdan bahsedilmiyor ne yapmam lazım en kolayından (cihaz laptop)
yaani goodbye dpi dan dolayı diyorsun o zamanantivirüs,dns değiştirici vb. şeyler kullanıyorsan devre dışı bırak
yok hayır sadece windowsun kendi programı varantivirüs programı kullanıyor musun?
goodbyedpi ile olmaz,bende kullanıyorum arkada discord çalıştırmak için,format atıp tekrar dene olmazsa dc = wyxreez1yaani goodbye dpi dan dolayı diyorsun o zaman
yok hayır sadece windowsun kendi programı var
"Valorant VAN-72" hatası, oyuna giriş yaparken karşılaşılan bir hata türüdür. Bu hatayı çözmek için bazı adımlar izleyebilirsiniz:beyler van 72 hatasını alıyorum ve valorantın sitesinde de hata ile ilgili bir durumdan bahsedilmiyor ne yapmam lazım en kolayından (cihaz laptop)
goodbyedpi ile olmaz,bende kullanıyorum arkada discord çalıştırmak için,format atıp tekrar dene olmazsa dc = wyxreez1
istek attımgoodbyedpi ile olmaz,bende kullanıyorum arkada discord çalıştırmak için,format atıp tekrar dene olmazsa dc = wyxreez1