randomname
Gold Üye
Valorant için checker arıyorum valx checker iyi diyorlar ücretsiz diyorlarda hiçbiryerde bulamadım varmı başka ücretsiz checker valx linki varsa atabilirsiniz.
Valorant için checker arıyorum valx checker iyi diyorlar ücretsiz diyorlarda hiçbiryerde bulamadım varmı başka ücretsiz checker valx linki varsa atabilirsiniz.
virüs değilmi bu sanal makinada çalıştırdımda çalışmadı hata verdi.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBuyur Kanka bi arkadaş atmıştı kullanmak istersen kullan güvenmiyorsan tarat öyle kullan ben kullanıyordum geçen aya kadar
aynen vds de çalışmıyor bende denedim shadow defender indirip deneyin istersenizvirüs değilmi bu sanal makinada çalıştırdımda çalışmadı hata verdi.
knk çalıştıda bu valx değil fxcrt mi ne buaynen vds de çalışmıyor bende denedim shadow defender indirip deneyin isterseniz
kanka kendi kullandığım checkeri attım istersen direk masaüstündekini atayımknk çalıştıda bu valx değil fxcrt mi ne bu
valx checker olsa daha iyi masaüstündek, hangisikanka kendi kullandığım checkeri attım istersen direk masaüstündekini atayım
knk altyapıları aynı onun ikisinin de sahibi aynı sadece menü ve isimleri farklı zaten uygulamadaki dcye girersen valx dcsine atarknk çalıştıda bu valx değil fxcrt mi ne bu
yok dc kapanmış herhalde davet geçersizknk altyapıları aynı onun ikisinin de sahibi aynı sadece menü ve isimleri farklı zaten uygulamadaki dcye girersen valx dcsine atar
aynen arkadaşın dediği gibi sürümler farklı ama buda işe yarar 1.5k altı combo checklemelerinde 1-1.5 saatte checklervalx checker olsa daha iyi masaüstündek, hangisi