Çözüldü ValorioSoftware Cracklenmiş spooferle spoof satıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Katakuri

Silver Üye
ValorioSoftware denen türeme lolshanın chackledigi spooferi millete satıyor spooferin resmide su , ve bu türemeler hayla bu forumda satışlarını yaparak para kazanıyor banlayın sunu lütfen

ValorioSoftware denen türeme lolshanın chackledigi spooferi millete satıyor spooferin resmide su , ve bu türemeler hayla bu forumda satışlarını yaparak para kazanıyor banlayın sunu lütfen
kanıt eklesene kanka konuya

Kksdjfgnkjgndfs çok garip ya bu forumdakiler :D
'de aynı şekilde satıyormuş haberiniz olsun mübarekler.
ln96lri.png

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

şablona gore duzenler mısınız konuyu

HAHHHHHAAAAYYTTTT LAF EDENLERE BAKALA YAVVVVV

Kksdjfgnkjgndfs çok garip ya bu forumdakiler :D
'de aynı şekilde satıyormuş haberiniz olsun mübarekler.
ln96lri.png
Bilgilendirme olarak yazıyorum. herkes karıştırıyor ama Unix cheats firması ile bir bağlantım yok. bana ait değil. ve tanımıyorum da. tamamen isim benzerliği

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@ztroxy konuyu duzenle dosyayı onlardan aldığına dair kanıt ekler misin bro

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

şablona gore duzenlenmeyen şikayet konularını değerlendirme sürecine tabii tutmuyoruz

kanıt olarak dosyayı onlardan aldıgına daır kanıt ekle lütfen

60 dakika içinde konu şartlara uygun düzenlenmez ise şikayet konusu değerlendirme sürecine alınmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt