- İletişim
beyler ben bi ara valorhackdan medialık için key almıştım ghostyde adamların paneli gidince bende blacklist yemişim bunu açtırmanın yolu varmı hesap açamıyorum
bizzat ben yaptım dostumbeyler ben bi ara valorhackdan medialık için key almıştım ghostyde adamların paneli gidince bende blacklist yemişim bunu açtırmanın yolu varmı hesap açamıyorum
beyler ben bi ara valorhackdan medialık için key almıştım ghostyde adamların paneli gidince bende blacklist yemişim bunu açtırmanın yolu varmı hesap açamıyorum
mesajda yazamıyorum ne yazsam mesaj siliniyor dmden yazdım pls dm yazdım ticketede vallaGhostye durumu açıklamak dışında yok. ghostynin güzel gününe denk gelirsen açar
benim senin blackliste almamın sebebi canery ile çalışmandı şuan spoofu ve hileyi güncelliyor bitince paneller gelicek blacklistten çıkartayim sıkıntı yok ve panel gitmedi ben senin hesabını banladım direktmesajda yazamıyorum ne yazsam mesaj siliniyor dmden yazdım pls dm yazdım ticketede valla
kanka blackliste almana gerek varmıydı ben size insanca dedim direk bişey demeden banladınız blackliste aldınızbenim senin blackliste almamın sebebi canery ile çalışmandı şuan spoofu ve hileyi güncelliyor bitince paneller gelicek blacklistten çıkartayim sıkıntı yok