valorantta winexp kullanmak ban sebebimi?

net

Bronz Üye
valorantta winexp kullanmak ban sebebimi? lütfen (belki, sanmıyorum, yemezsin sanırım) gibi yorumlar yapmayın. banlatır veya banlatmaz gibi cevaplar verirseniz mutlu olurum. sadece winexp değil farklı bir yollada 4:3 yapabileceğim yol varsa o da olabilir banlatmasın yeter.

valorantta winexp kullanmak ban sebebimi? lütfen (belki, sanmıyorum, yemezsin) gibi yorumlar yapın banlatır veya banlatmaz gibi cevaplar verirseniz mutlu olurum. sadece winexp değil farklı bir yollada 4:3 yapabileceğim yol varsa o da olabilir banlatmasın yeter.
daha önce ban yiyen görmedim valoranta direkt olarak etki etmediği için yemezsin zamanında bende kullandım bende yemedim ama bazı açıklamalarla riotun bu tarz yazılımları veya programları kullanmanızın kendi sorumluluğunuzda olduğunu söylüyor o yüzden konu biraz karışık riskli diyebilirim kendi kararınla kullan

• Beğen
Tepkiler: net
Şans işi bir program, özel çözünürlük ile 1280x960 oynamak daha sağlıklı gelmiştir bu zamana kadar.

ben bi ara ticket atarak sormuştum vanguard algılarsa ban yiyebilirsiniz demişlerdi glb
ben 1 2 el kullandım sildim birşey olmadı ama yiyebilirsin

3. parti yazılımı olarak algılayabilir yiyen var yemeyen var ama her zaman diken üstünde olacaksın en iyisi herhangi bir program kullanmadan true stretched yaparak oynayabilirsin hitboxları gerçekten fark ettiriyor

valorantta winexp kullanmak ban sebebimi? lütfen (belki, sanmıyorum, yemezsin sanırım) gibi yorumlar yapmayın. banlatır veya banlatmaz gibi cevaplar verirseniz mutlu olurum. sadece winexp değil farklı bir yollada 4:3 yapabileceğim yol varsa o da olabilir banlatmasın yeter.
Evet

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt