Çözüldü VALORANTTA HWİD BAN HAKKINDA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bloodswichy

Diamond Üye
Valorantta hwid ban açan varsa bunu nasıl açtı ? Sitedeki spooferı deneyip banını açabilen var mı ? Ayrıca mobil veriden girince oyunum açılıyor fakat evdeki wi-fi ile girince van152 hatası alıyorum bunu nasıl çözerim ?

Modemi yenilemeyi denedin mi ? Ayrıca hiçbir şey yapmadığın halde mi sadece mobil veriden girince banın açılıyor

Valorantta hwid ban açan varsa bunu nasıl açtı ? Sitedeki spooferı deneyip banını açabilen var mı ? Ayrıca mobil veriden girince oyunum açılıyor fakat evdeki wi-fi ile girince van152 hatası alıyorum bunu nasıl çözerim ?
Merhabalar, sitedeki spoofer ile banını açan var yorumları okursan görebilirsin / riot muhtemelen seni modeminden banlamış senin gibi bu şekilde ban yiyenler VPN ile oyunu oynuyor / van152 hwid banı demek bunu çözmenin tek yolu spooferdan geçiyor fakat senin ban yediğin nokta modem olduğundan spoofer kullanmana gerek yok düzgün bi vpn ile türkiyeye bağlanıp pingsiz oyunu oynayabilirsin 3 ay boyunca eğer bunların dışında sorunun varsa bana özel mesajla ulaşabilirsin iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt