Valorantın ranked sistemini nasıl buluyorsunuz ?

bloodswichy

Diamond Üye
bildiğiniz üzere ranklar geçen günlerde sıfırlandı, sıfırlanmadan önce rankım gold 2 idi ve karşıma genelde benle aynı performansta adamlar geliyordu, sezon sıfırlandıktan sonra rankım gümüş 3 oldu fakat karşıma sürekli diamond adamlar geliyor.
Sizde de böyle mi ?

Bana göre aşırı derecede rekabetsiz olmuş :d adam 2 gün önce dia iken şimdi altın

rank sistemini bilmiyorum da rank adlarını saçma buluyorum demir en altken bronz nasıl bi üstü olabilir ki

İmmortal 70lpdeyken bıraktım ve rank sıfırlandığın da tekrar girdim, immortal ile eşleştiriyor. Geçen sezon rankıda önemli ölçüde etki edebilir.

Aşırı saçma oyun eskisi gibi zevkli değil artık modası ve tadı kaçtı

Saçma adam troll için silver eloda 3. Elde maçtan çıkıyor /yenile atmiyayim diye ceza sistemi çok zayıf..

bildiğiniz üzere ranklar geçen günlerde sıfırlandı, sıfırlanmadan önce rankım gold 2 idi ve karşıma genelde benle aynı performansta adamlar geliyordu, sezon sıfırlandıktan sonra rankım gümüş 3 oldu fakat karşıma sürekli diamond adamlar geliyor.
Sizde de böyle mi ?

Bana göre aşırı derecede rekabetsiz olmuş :d adam 2 gün önce dia iken şimdi altın
[/Qbomboş ve adil olmayan bir sistem
Sizde de böyle mi ?

o kadar haklısın ki

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt