Çözüldü Valorant'da Sürekli 1 Ay Ban Yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

J1NX

個人
Efsane Üye
İletişim
Banım Resmi Olarak Açılıyor Ve Oyuna Giriyorum Ardından Val5 Alıyorum Ticket Atıyorum Ama Banımın 1 Ay Daha Uzadığını Söylüyolar Bu 3. Uzayışı Lütfen Biri Bana Bir Yol Göstersin Neden Oluyor Bu Şey

İlk Yediğim Ban:

İkinci Banım :

Ve En Son Yediğim Ban:

Yani 21/02/2023'de Banım Bittiğinde Format Atmama Rağmen Değişmiyor Banım Kalkıyor Yeni Bir Hesapla Maç Giriyorum Maç Sayısı 8,9 Olduğunda Banlanıyorum VAL5 Hata Kodu Veriyor Yani Neden Olabilir Bu Ben Hiçbir şey Anlamadım....
NOT:
Sapma Sürecinden Bahsetmeyin Adamlara Sorarak Girdim Kendileri Onayladı Girebilirsiniz Diye Bende Girdim Sapmayla Bir Alakası Yok.

Şöyle bir durum var eğer sen banını kaldırmayı deneyip (Amidewin + spoofer vs işte) oyuna girmeye çalıştıysan bu süreler genelde uzuyor. Serialleri değiştiysen zaten yeni bilgisayar gibi tanıtıyorsun bu sefer ban ona etki ediyor. Bu süreyle banın yeniden atılmış oluyor. Denedin mi böyle bir şey daha önce?

Şöyle bir durum var eğer sen banını kaldırmayı deneyip (Amidewin + spoofer vs işte) oyuna girmeye çalıştıysan bu süreler genelde uzuyor. Serialleri değiştiysen zaten yeni bilgisayar gibi tanıtıyorsun bu sefer ban ona etki ediyor. Bu süreyle banın yeniden atılmış oluyor. Denedin mi böyle bir şey daha önce?
Hala Banım Varken Denemiştim Ama Değiştiğine İnanmıyorum Banımı Kaldırmamıştı Çünkü Eğer Serialler İle Alakası Varsa Geri Nasıl Yerine Getirebilirim :,(

Hala Banım Varken Denemiştim Ama Değiştiğine İnanmıyorum Banımı Kaldırmamıştı Çünkü Eğer Serialler İle Alakası Varsa Geri Nasıl Yerine Getirebilirim :,(
bu yaptığın sadece banın süresini uzatıyor; amidewin kalıcı değiştiriyor dostum orijinal seriallerinin yedeğini almadıysan geçmiş olsun yeni bir pc gibi algılar vanguard 4 aylık yeni bir ban'a hazır ol

bu yaptığın sadece banın süresini uzatıyor; amidewin kalıcı değiştiriyor dostum orijinal seriallerinin yedeğini almadıysan geçmiş olsun yeni bir pc gibi algılar vanguard 4 aylık yeni bir ban'a hazır ol
Evet Yeni Bir Hesapdan Ticket Açtığımda Banımın 26/06/2023 de Biteceğini Söylemişlerdi Ama Eski Hesabımda 1 ay Gözüküyor Garanti Belgesi Duruyor İşime Yarıyacak Birşeyler Çıkarmı Klavuzdan

Anakart seriallerin şuan değişikse ondan kaynaklı olabilir.Eski anakart seriallerini biliyorsan ona göre tekrar değiştirirsen sorunun çözüleceğine inanıyorum.

Bizim arkadaşa da oluyor 1 olan banı bitmek üzere ilen tekrar ban yedi 1 ay daha çözüm bulamadı ama

Kanka Anakart Serialimi Buldum Ancak SystemUİ Hatırlamıyorum Sence Çözülürmü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt