VALORANT YÜCELİK 2 EJDER SKİNLİ HESAP

primerau

Bronz Üye

HESAP TAMAMEN EL İLE KASILMIŞTIR HER HANGİ BİR KEK KULLANILMAMIŞTIR EN İYİ TEKLİFE VERİCEM ACİL PARA İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN SATIYORUM

ÖDEME YÖNTEMİ : PAPARA
GÜNCEL !

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

HESAP TAMAMEN EL İLE KASILMIŞTIR HER HANGİ BİR KEK KULLANILMAMIŞTIR EN İYİ TEKLİFE VERİCEM ACİL PARA İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN SATIYORUM

ÖDEME YÖNTEMİ : PAPARA
GÜNCEL !
bana pek elle kasılmış gibi gelmedi lütfen kariyeri tamamen gosterirmisin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
KENDİM İMMORTAL ELO OYUNCUSUYUM HESAP BOOST İŞLEMLERİ ZATEN YAPIYORUM
buyuk harf yazmana gerek yok 2 tane koymuşssun bende şuphelendim ! gamermarkt a koyarsan ilgilenirim

buyuk harf yazmana gerek yok 2 tane koymuşssun bende şuphelendim ! gamermarkt a koyarsan ilgilenirim
hocam gamemarketten ticaret yapmanı önermiyorum ve konu sahibindeki arkadaşa söylüyorum ticaretinizi yaparken itemsatış ve gamesatışı tercih ederim çünkü gamemarket büyük bir sc4m

gamermarkt komisyon alıyor hesabın e postasına 2 aydır ulaşılmıyor 2 aydır benden başka giren yok almak istersen uygun fiyattan verebilirim paraya ihtiyacım var

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt