Çözüldü Valorant yeni aldığım pcde ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

daizw231

Bronz Üye
beyler sa çok kafa açmadan soracağım sorumu "bilgisayarı ikinci el olarak dün aldım internet kafe bilgisayarıydı formatlayıp valo indirdim
ikinci maçın ortasında oyundan attı hesabın kilitlendi dedi :D sorarım fatmagülün suçu ne :) eğer çözümü varsa buyrun konuşalım tartışalım.
anakarta falan mı ban attı ne yaptı bunlar.

fatmagülün suçu ya hile açmak yada ikinci el bilgisayar almak başka bi açıklaması yok

2. el delaylı pcyi satmış sana açıklaması bu işlemci seriallerini kontrol et eğer malca şeyler yazıyosa git söyle paranı al

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
beyler sa çok kafa açmadan soracağım sorumu "bilgisayarı ikinci el olarak dün aldım internet kafe bilgisayarıydı formatlayıp valo indirdim
ikinci maçın ortasında oyundan attı hesabın kilitlendi dedi :D sorarım fatmagülün suçu ne :) eğer çözümü varsa buyrun konuşalım tartışalım.
anakarta falan mı ban attı ne yaptı bunlar.

spoofer lazım açan için discord.gg/valorhack 500Tl ye atarız sana spoof

2. el delaylı pcyi satmış sana açıklaması bu işlemci seriallerini kontrol et eğer malca şeyler yazıyosa git söyle paranı al
kanka öyle yapacağım büyük ihtimal ama riot desteğe falan yazdım dönüt bekliyorum olmazsa gider alırım parayı problem yok o yönden

Kral bendede aynısı var kendi serialleri olmasına rağmen delay yiyorum anlamadım
kral çözdüm ben sanada yardımcı olayım anakartı güncelle eğer güncelse sürüm düşür temiz bi format at sonra sistemdeki herşeyin seriallerini değiştir change yap sonrasında tekrar dene bi problem yaşamayacaksın yaşarsan discorddan ulaş @yasanti

internet kafeler hwid ban çok kolay açtırıyor internet kafe sahibinne söyle valorantla iletişime geçsin hem hesabının banı hemde hwid kalkar tahminen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt