Valorant Yayıncı Olurum

Kontesteron

Gold Üye
Valoranta Yayıncı olurum Hersey Uygun Mikrofon vesaire sikinti yok eger ban yeme durumu olursa spoofer karsilanicak Hile Her oyun sonu Atmamasi yeterli gunde en az 3 saat yayin yapabilirim (tecrubem var)

Discord : s4kran

Bence konuna önce ki tecrübelerinden bazı kesitler koyarsan daha fazla ilgi görebilirsin genelde ben bir izleyici olarak sohbetine, mizah seviyesine ve oyun bilgisine bakarım buna göre hangi yayıncıyı izlemek istediğime karar veririm önce ki yayınların var ise kesitler yükleyebilirsin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kac izleniyorsun, kac takipcin var, hangi platformda yapiyorsun. Bunalri belirtirsen daha aciklayici olur

Gel sunucumuza başvuru gerçekleştir dost sana zahmet.
Değerlendirelim ve uyarsa başla hemen.

Bence konuna önce ki tecrübelerinden bazı kesitler koyarsan daha fazla ilgi görebilirsin genelde ben bir izleyici olarak sohbetine, mizah seviyesine ve oyun bilgisine bakarım buna göre hangi yayıncıyı izlemek istediğime karar veririm önce ki yayınların var ise kesitler yükleyebilirsin
İyi oneri birdaha bu tür post atarsam eğer kesinlikle uygulicam

kac izleniyorsun, kac takipcin var, hangi platformda yapiyorsun. Bunalri belirtirsen daha aciklayici olur
Tavsiye için Teşekkürler birdaha bu tür post atarsam uygulicam

kral yanlış anlamada ben konu açtıktan sonra mı bu konular gündem oluyor acaba :)))))) neyse hayırlı işler

discord.com/riotcheat buyur gel hocam ticket üzerinden detaylı konuşalım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt