Valorant Woofer Win 10 (Asus Anakartlarda Çalışma İhtimali Yüksek)

Urizen

Efsane Üye
İlk olarak bu woofer bana ait değildir. lütfen kullandıktan sonra çalışıp çalışmadığını yazın.

İLK ÖNCE ŞUNLARI İNDİRİN:
1.

2.

3.

4.

5.

-WİN 11'DE ÇALIŞMAZ-

Adım 0: IOBit Unlocker'ı kullanarak C:\Windows\System32\drivers'a gidin ve tpm.sys'yi silin

1. Adım: riot istemcisinden çıkış yapın
2. Adım: Riot Vanguard'ı kaldırın (Revo Uninstaller gereklidir)
Adım 3: Windows Defender ve diğer tüm virüsten koruma programlarının KAPALI olduğundan emin olun.
Adım 4: MAC adresini ve VolumeID'yi değiştirin (nasıl değiştireceğiniz bilmiyorsanız alt tarafa detaylı bir şekilde yazdım)
Adım 5: spoofer kullanın
6. Adım: riot vanguard'ı riot istemcisinden yeniden yükleyin (yeni bir hesapla oturum açın)
7. Adım: Bilgisayarı Yeniden Başlatın
Adım 8: Yeniden başlattıktan sonra Spoofer'ı tekrar kullanın.
9. Adım: Oyunu Çalıştırın

WOOFER LİNKİ:

eğer şifre isterse: 4u4play

EKSTRA: Hala VAL5 veya VAL152 alıyorsanız, 4. adımdan ÖNCE bios up/down yapın.

--ADIMLARI UYGULAMANIZA RAĞMEN DELAY BAN / HWID BAN ALMAYA DEVAM EDİYORSANIZ--
WINDOWS'U YENİDEN YÜKLEYİN TEMİZ BİR FORMAT ATIN VE SONRA ADIMLARI TEKRAR İZEYİN.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MAC ADRESİ Değiştirme;

Ethernet ağ adresi mac adresini değiştirmek için Adım 4'te ihtiyacınız olan araç.
Aşağıdaki formatı seçtiğinizden emin olun.
5.

n0Pjbq.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VOLUMEİD Değiştime;

Şunları İndir;

1- Volumeid Dosyalarını C'ye at
2-Cmd yönetici olarak çalıştır.
3-Sırasıyla şu komutları gir
cd c:/
vol c:
volumeid c: 826C-6710 (Farklı disklerin varsa aynısını uygula ama numaraları değiştir)

Başka bir diskin varsa;

Örnek
vol d:
volumeid d: 313C-3131 ( 4 haneli olmalı)

bunları yazıp vol "d:" kısmını diskinin ismine göre değiştirsen yeter

Not: İsterseniz Kontrol Edildikten Sonra Kullanabilirsiniz.

bunları yaptıktan sonra 1909 a format atın biçimlendirmeden banınız kalkıyo bende çalıştı valla anakart asus benim normalde serialler değişmemesi gerek ama çalıştı çok sağol dostum
iyi forumlar

Son düzenleme:
Denenebilir fakat woofer kendisi zaten DT-UD %50 İhtimal varken birde bunu denemek biraz ekstra gibi , banlı olup çözüm bulamayan dostlarımız için öneririm

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt