Crâck atsalar bile direk detected olup ban atmaya başlıyor VE Hwid ban yiyiorusun. Şuanda undected crackli hile olmadığı için paylaşılmıor.bundan bir kaç ay önce valorant wallhack Crâck hileler vs. geliyordu şimdi yok yapabilenler crakleyip atabilirlermi
dostum beni 3 4 maç götürse yeter zaten spooferim var biraz uğraştırıyor ama ban kaldırıyorumCrâck atsalar bile direk detected olup ban atmaya başlıyor VE Hwid ban yiyiorusun. Şuanda undected crackli hile olmadığı için paylaşılmıor.
dostum beni 3 4 maç götürse yeter zaten spooferim var biraz uğraştırıyor ama ban kaldırıyoru
hocam banımı kaldırmamda yardımcı olurmusundostum beni 3 4 maç götürse yeter zaten spooferim var biraz uğraştırıyor ama ban kaldırıyorum
Forumu 5 dakika araştırsan en az 10 cracklenmiş hile bulursun zaten amk(güncel ve dt)bundan bir kaç ay önce valorant wallhack Crâck hileler vs. geliyordu şimdi yok yapabilenler crakleyip atabilirlermi
ahaha çok komik xD felan ezik söylesem derlemeyi bilmezİban bırakayım at 1k vereyim xD