Çözüldü Valorant Wallhack, Esp neden hala güncelleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3HUBSY

Diamond Üye
Başlıkta belirli zaten. Modlara ve hile developerlerine sormak istiyorum, bu wallhack hilesi neden hala güncelleniyor? Yapmayamı çalışıyorsunuz şuana kadar yapılırdı eğer öyleyse yoksa bıraktınızmı yapmayı o zaman da HC de gözükmezdi. Çok merak ediyorum o yüzden sormak istedim. @Dreamfancy özellikle size sormak istiyorum.

Başlıkta belirli zaten. Modlara ve hile developerlerine sormak istiyorum, bu wallhack hilesi neden hala güncelleniyor? Yapmayamı çalışıyorsunuz şuana kadar yapılırdı eğer öyleyse yoksa bıraktınızmı yapmayı o zaman da HC de gözükmezdi. Çok merak ediyorum o yüzden sormak istedim. @Dreamfancy özellikle size sormak istiyorum.
O hile Crâck bir hileydi birdaha gelmez o.

Neden kaldırmıyorlar hackcenterden o zaman.
sorunun cevabı her an farklı hile çıkabilir kaldırıp kaldırıp niye eklesinler ki güncelleniyor yazıyor hile yapımcıları bu forumun adminleri değil sadece crackleyenler adminler mesela geçen böcek cracklendi paylaşıldı sakladıkları bişey yok merak etmeyin free hile kullanmaktanda vazgeçin artık. hem free kullanıyorsunuz hemde adminlere laf atıp tutuyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt