Valorant Wall Hack - BWH Public Build Crâck - Dosyaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sup3X

Diamond Üye
Merhaba arkadaşlar, elimde baya uzun zamandır bulunuyordu. Bende şimdi sizinle paylaşmak istedim. Bire bir BWH'ın Public Build dosyalarıdır. Şimdiden söyleyeyim öyle kendi kafanıza göre injectorle felan çalıştırmayı denemeyin :D Şimdiden yarışmacı arkadaşlara bol şans. Ayrıca 2-3 tane kısa notlarım olacak onlarıda şuraya yazayım dikkate almanızda fayda var.

NOTLAR:

1-) KDMapper imagesi hatalı.
2-) Tespit edilmemesi için loader üzerinde çalışmanız gerekebilir :D
3-) Vanguarda karşı baya bir işiniz var xd Bol şanslar :)

Konuya virüs total eklemen için 5 dakikan var

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

ben indirip yükledim kullanabilirsin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
cracklenen sürümü değil eskiden zaten bwh diye bir şey yoktu ue ile bi ayar yapıp oyunu buga sokuyordun

bwh sadece gelişmişi. zaten bayadır var bu kaynak kodları vb

Şöyle söyleyeyim bu dosyalar direk bwh ın kendi public dosyaları. Eski kaynak kodları değil anlayacağınız :D

Şöyle söyleyeyim bu dosyalar direk bwh ın kendi public dosyaları. Eski kaynak kodları değil anlayacağınız :D
işini bilen bir adam o zaman yapar

hakanın gene nasıl yapıldığını bildiğini zannetmiyorum çalıştır kullan olduğunu sanıyor galiba xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt