VALORANT Vanguard Bypass (Fix gibi ama denemekten zarar gelmez)

HYDRO

Uzman Üye
İndirme ;

Ortalama 5 ay öncesine kadar çalışıyordu daha sonra bu spoofer fix tarzı olaylar ile birlikte method da fix yedi belki bazılarınız da çalışabilir diye paylaşmak istedim

Kanıt ;

Video Kanıt ;

TIKLA

İnanmayanlar Premier grubunun ismine göz atabilir.

Çalışma şekli ;

Garip bir şekilde o zamanlar Riot Vanguard'ın çökmesine neden oluyor idi yani Crash veriyordu ancak oyun kapanmıyordu yani Vanguard tamamen kapalı oluyordu.

Not ;

Oyunun C diskinde olması gerekiyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Senin taştaşlarını yerim deniyom

İndirme ;

Ortalama 5 ay öncesine kadar çalışıyordu daha sonra bu spoofer fix tarzı olaylar ile birlikte method da fix yedi belki bazılarınız da çalışabilir diye paylaşmak istedim

Kanıt ;

İnanmayanlar Premier grubunun ismine göz atabilir.

Çalışma şekli ;

Garip bir şekilde o zamanlar Riot Vanguard'ın çökmesine neden oluyor idi yani Crash veriyordu ancak oyun kapanmıyordu yani Vanguard tamamen kapalı oluyordu.
Birde bu hesapla hilenin reklamını yapıyordunuz :D

Bu ne boş bir konu ag. byypas'da neyin bypassı? siz kendi hayal dünyanızda bypass kelimesini anti hileyi dondurdugunu ve ban yemediğinizi mi düşünüyorsunuz. bypass kelimesini böyle mi hayal ediyorsunuz.

bence daha fazla böyle konular açarak kendini küçük düşürme ben buradan yerin dibine girdim içeriğe bakınca

yorumuma hahah basarakda ne kadar aşşağılık ve ezik bir komplekse sahip oldugunu gösterdin

Bu ne boş bir konu ag. byypas'da neyin bypassı? siz kendi hayal dünyanızda bypass kelimesini anti hileyi dondurdugunu ve ban yemediğinizi mi düşünüyorsunuz.

bence daha fazla böyle konular açarak kendini küçük düşürme ben buradan yerin dibine girdim içeriğe bakınca
Kimin yan hesabısın acaba hmmm :thinkie:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bunu ben stafflardada görmüştüm sanırım

ama gerçi yaşın o kadar küçük oldugu için eziklik kompleksi, rezil olma, küçük düşme gibi durumlar senin için birşey ifade etmiyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt