düzeltemezsin spoofer alabılırsın ama onlarda guvenılır bi bilememvalorantta hileden dolayı 3 ay ban yedim oyunu açtıgımda van 152 hatası alıyorum çok şey denedim açamadım bilen varmı nasıl düzelticeğimi
Makine banı formatla da çözülmüyor sanırım. Arkadaşım hard reset atmıştı yine banlanmıştı.aynı sorun bende de vardı ban degil ip ban gibi bir şey tek cozumu pc ye format atmak
format çözüm değil daha önce çok denedim çoğu spoofer ve ssd numarasını değiştirip 2 ye ayırdım yani çoğu şeyi denedim garenti çözüm lazımaynı sorun bende de vardı ban degil ip ban gibi bir şey tek cozumu pc ye format atmak
Valorant İP ban atsaydı bunun çok basit çözümü olurdu fakat bu direk donanım kimliklerini banlıyor yani istediğin windows sürümüne geçaynı sorun bende de vardı ban degil ip ban gibi bir şey tek cozumu pc ye format atmak
knk spofferların çoğu fixlenmiş bedava ya açamıyosun bu banı (eğer her gün free spoffer varmı diye bakmazsan)Valorant İP ban atsaydı bunun çok basit çözümü olurdu fakat bu direk donanım kimliklerini banlıyor yani istediğin windows sürümüne geç
istediğin kadar format at ama genede valoranta giremessin taki spoofer alana veya yeni pc alana kadar