Valorant Van 152 and Val 5 fix ASUS, MSI, GIGABYTE..

Jyn

Diamond Üye
İletişim
Herkeze Merhaba arkadaşlar herkezin sorunu olan delay ve hwid ban kaldırma methodu buldum kendim deneyerek böyle bir yönteme ulaştım
1-Windows 11 format at (ISO)
2-Bios Down yap
3-Valorant indir
4-oyuna girme windows 10 a geri dön (ISO) veya kalabilirsin win 11 de
5-van 152 ve van 5 kalkdı kısacası delayla hwid
Anakartım:Asus z270g

iyi forumlar

banı kaldırdıktan sonra ne kadar zamandır oyniyorsun ?=

ben 14 gündür bansız oynuyorum normal spoof atıp amıdewın ıle en sonunda win11 geçtim
ana kart neydi senin reis bide win 11 o kadar yararlı deyil tmp2.0 olmayanlar oynayamıyo valorant
yalan söylemim banı bugün kaldırdım 10 maç faln attım random hesapda deneme amaçlı
istersen yetkililileri bekle onaylasınlar konumu ozaman denersiniz

Yok bu yöntemi ben kendimde denedim win 11 tpm2 açmadığı için girememiştim sonrasında win 10 girdim tekrar ban attı ama farklı birilerinde olur belki .

Yok bu yöntemi ben kendimde denedim win 11 tpm2 açmadığı için girememiştim sonrasında win 10 girdim tekrar ban attı ama farklı birilerinde olur belki .
yok reis win 11 de oyunu kur valo ya girme win 10 na geri dönerken hangi diske kurduysan ondan dönmen gerek birde bios down

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
çalıştığına eminmiyiz ?

Herkeze Merhaba arkadaşlar herkezin sorunu olan delay ve hwid ban kaldırma methodu buldum kendim deneyerek böyle bir yönteme ulaştım
1-Windows 11 format at (ISO)
2-Bios Down yap
3-Valorant indir
4-oyuna girme windows 10 a geri dön (ISO) veya kalabilirsin win 11 de
5-van 152 ve van 5 kalkdı kısacası delayla hwid
Anakartım:Asus z270g

iyi forumlar
merhaba birşey soracağim ban yiyen hesaba giriş yapiliyormu spoffer ile

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt