Valorant ValoSix Aimbot & AimAsist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CJX

Efsane Üye
LOLMENU DERLEME İÇİN R7L3XE TEŞEKÜR EDERİM
LOADERI KENDIM YAPTIM
BU LOLMENU ANCAK CMD UZERINDEN ÇALIŞMAKTADIR 20 Gün Dayanmışlığı Vardır
NOT :Hileyi Loader Üzerinden İndiriceksınız

UYARI: HILEYI KULLANMAK IÇIN WİNDOWSUNUZUN 10 PRO-ENTRERPRİSE-EDUCATİON OLMASI GEREKLİDİR
SANALLAŞTIRMAYI KESINLIKLE ACMANIZ GEREKMEKTEDIR
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CMD Açıldıktan Sonra Yapılması Gereknler :
Oyun içi sensinizi Yazıcaksınız Smoth kısmına Loaderde legit rage ayar belirtilmiştir 0.1 Yazın Mode Kısmına Aimbot İçin 1 Aim Asist İçin 2 Aimbot + Aimaist için 3 yazın F1 Basın P Yazın F2 Basın H yazın F3 Basın 1 - 1 Yazın F4 Basın Fov gırın legit için 60 rage ıçın 399 gırın
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rage 3 - 8 Gün Legit -15 -20 Gün Götürmektedir Not: Hileyi Oyun Kapalıyken Açınız Açıklamayı Tamamen Okuyunuz
Tam Ekran Pencerelı Ve Karakter Rengını Mor Yapmayı Unutmayınız Açıklamayı Komple Okursanız Herşeyı Anlıcaksınız

LOADER Bir Rehber Klavuzudur Hilenın tum gereksınımlerı Dırek Indırebılmenız Içındır Ve Loaderde Legit Rage ayar Veya Hata Almanınız İçin Gerekli Bilgiler Vardır
Loaderdaki Adımları Yaparsanız Problemsiz Sorunsuz Hileyi Kullanabılırsınız
Loaderi İndirin Gereklı Programları Kurun Ve Exe Dll İndir Diyip Aynı Klasöre Atınız Exeyi Açın Daha Sonrasında Loaderde Gördunuz Komutları Yazınız Tuş Kombinasyonu Belirtilmiştir
RAGE AYAR : 0.47 SMOTH 0.1 MODE : 1 Fov:399
Legit Ayar 0.7 Smoth :3 Fov :60

Loaderdada Ayarlar Mevcuttur Adımlarda Yazmakta Lolmenu Derleyen R7L3Xdir Loaderi Yapan Benim Herkese İyi Kullanımlar
Loader Görsel :
s14c7ii.PNG

RAW ACCEL VE INCEPTIRION KURULUMU TR

Loader İndirme Link :

VT :

Son düzenleme:
LOLMENU DERLEME İÇİN R7L3XE TEŞEKÜR EDERİM
LOADERI KENDIM YAPTIM
BU LOLMENU ANCAK CMD UZERINDEN ÇALIŞMAKTADIR 20 Gün Dayanmışlığı Vardır
NOT :Hileyi Loader Üzerinden İndiriceksınız

Rage 3 - 8 Gün Legit -15 -20 Gün Götürmektedir Not: Hileyi Oyun Kapalıyken Açınız Açıklamayı Tamamen Okuyunuz
Tam Ekran Pencerelı Ve Karakter Rengını Mor Yapmayı Unutmayınız Açıklamayı Komple Okursanız Herşeyı Anlıcaksınız

LOADER Bir Rehber Klavuzudur Hilenın tum gereksınımlerı Dırek Indırebılmenız Içındır Ve Loaderde Legit Rage ayar Veya Hata Almanınız İçin Gerekli Bilgiler Vardır
Loaderdaki Adımları Yaparsanız Problemsiz Sorunsuz Hileyi Kullanabılırsınız
Loaderi İndirin Gereklı Programları Kurun Ve Exe Dll İndir Diyip Aynı Klasöre Atınız Exeyi Açın Daha Sonrasında Loaderde Gördunuz Komutları Yazınız Tuş Kombinasyonu Belirtilmiştir
RAGE AYAR : 0.47 SMOTH 0.1 MODE : 1 Fov:399
Legit Ayar 0.7 Smoth :3 Fov :60

Loaderdada Ayarlar Mevcuttur Adımlarda Yazmakta Lolmenu Derleyen R7L3Xdir Loaderi Yapan Benim Herkese İyi Kullanımlar
Loader Görsel :
s14c7ii.PNG

Loader İndirme Link :

VT :
Loader Gerçekten Güzel Baya Bir Anlatım Ve Adım Var Deniceğim Ona Göre Yorumumu Belitriceğim

loaderde herşey detayına kadar belırtılmışdır tum gereklı programların ındırme lınklerı vardır hepsını yaparsanız bır hata almazsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt