dc xanakin44 ekleücretlı ücretsiz fark etmez uygun fıyat olursa güzel olur. Anakartım: MSİ a320m-a pro max
https://cheatglobal.com/konu/tuerki...er-valorant-sein-perm-spoofer-sein-lol.51942/ücretlı ücretsiz fark etmez uygun fıyat olursa güzel olur. Anakartım: MSİ a320m-a pro max
bende aynı keyin 100 tl daha ucuzu var
bende aynı keyin 100 tl daha ucuzu var
Hocam öncelıkle selam kesın kaldırıyor mu gereklı bilgileri ben size iletirim bana kesin olup olmadığını belirtirsiniz eğer olmazsa iade isterim buna razıysanız satın alımı gerçekleştirebilirim.
dc nick salarmısın?Hocam öncelıkle selam kesın kaldırıyor mu gereklı bilgileri ben size iletirim bana kesin olup olmadığını belirtirsiniz eğer olmazsa iade isterim buna razıysanız satın alımı gerçekleştirebilirim.
Hocam öncelıkle selam kesın kaldırıyor mu gereklı bilgileri ben size iletirim bana kesin olup olmadığını belirtirsiniz eğer olmazsa iade isterim buna razıysanız satın alımı gerçekleştirebilirim.
gurkanailcandc nick salarmısın?
isteği kabul edermisingurkanailcan
kaldırmasa atmazdım hocam merak etme sunucumda yorumlar kanalımızı inceleyebilirisnHocam öncelıkle selam kesın kaldırıyor mu gereklı bilgileri ben size iletirim bana kesin olup olmadığını belirtirsiniz eğer olmazsa iade isterim buna razıysanız satın alımı gerçekleştirebilirim.
size discord dmden satış yapanlarla aldırış etmeyin offical satıcılarla iletişime geçingurkanailcan
hocam teşşekürler bilgilendirdiğiniz için ama ben spoofer aldım birkere denedım val 5 düşüyorum işime yaramadı şimdi sizin vericeğiniz spoofer işime yaramazsa paramdan olmak istemıyorum eğer olmadığı gibi iade edebılırsenız spooferınızı almayı tercih edebılırım.kaldırmasa atmazdım hocam merak etme sunucumda yorumlar kanalımızı inceleyebilirisn
size discord dmden satış yapanlarla aldırış etmeyin offical satıcılarla iletişime geçin