hwid yemişsin kankam yaklaşık 3 4 ay sürüyor diye biliyorumselam arkadaşlar valorant val 152 hatasi ney bide nasil aça bilirim söylerseniz sevinirim
Reis Hwid yemişimde valorant a bildirim atiyorum banim kaç gün kaldi diye valorant bana cihaz banin yok diyo anlamadim bi şeyhwid yemişsin kankam yaklaşık 3 4 ay sürüyor diye biliyorum
eğer farklı bir hesap açıp ticket atıyorsan öyle diyebilir eğer ilk cihaz banınsa 3 veya 4 ay gibi bir süre diye biliyorumReis Hwid yemişimde valorant a bildirim atiyorum banim kaç gün kaldi diye valorant bana cihaz banin yok diyo anlamadim bi şey
Ban yiyen hesapla atiyorumda ticket her neyse reis iyi akşamlar teşşekürlereğer farklı bir hesap açıp ticket atıyorsan öyle diyebilir eğer ilk cihaz banınsa 3 veya 4 ay gibi bir süre diye biliyorum
rito bu konuda biraz ahmak dostum böyle şeylere aldırma eğer 152 kodunu alıyorsan hwid yemişsindir eğer ilk kez yiyorsan 3 ila 4 ay sürüyor iyi akşamlarBan yiyen hesapla atiyorumda ticket her neyse reis iyi akşamlar teşşekürler
Eski konulardada sormuşsun cevabını almışsın ısrarla aynı konuyu açıyorsunselam arkadaşlar valorant val 152 hatasi ney bide nasil aça bilirim söylerseniz sevinirim
Reis ısrarla yeni konu açmiyorum cheat globali o kadar iyi bilen birisi degilim eski konudaki dediklerini unutum boş konuşmaEski konulardada sormuşsun cevabını almışsın ısrarla aynı konuyu açıyorsun