Arıyorum Valorant User & Kernel Bi̇len Developer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NOVA

Diamond Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
İletişim
SELAMLAR HERKESE NOVA PROJECT EKİBİNE DEV. ARIYORUZ

Kernel driver sistemlerine hakim ücretli çalışacak ucube bişi bilmeyen paster olmayan bilgisi olan arkadaşlar lütfen
ciddi gerçek paralar kazanmak istiyorsan ve bu işten iyi anlıyorsan bizi bul

elimde birkaç türden yarım kalan projelerim var bunları canlandırmak istiyorum
ciddi paralar ciddi işler yapacak adamlar arıyoruz
bu işten para kazanmak istiyorsan ve gerçek anlamda bilgin varsa öyle gel

discord.gg/valorantcheat

of ya muhtesem developer yeteneklerin yetmedi galiba

of ya muhtesem developer yeteneklerin yetmedi galiba
boş adamsın bro sadece oturduğun yerden yorum yapabiliyorsun ben ise bir sunucu sahibiyim ve ayrıca satış yapıyorum ürünlerim de sağlam en azından paster değilim tek başıma bişeyler yapabiliyorum en azından ağazımı açık sizin gibi boktan bir adam değilim yaptığım işler ile de gurur duyuyorum sizin gibi türemeler umarım yakın zaman geberir gidersiniz....

konu altında gereksiz tartışma yaratmayın birbirinize fikirlerinizi discorddan söyleyebilirsiniz. iyi günler daha fazla uzatmamanız dileğiyle

konu altında gereksiz tartışma yaratmayın birbirinize fikirlerinizi discorddan söyleyebilirsiniz. iyi günler daha fazla uzatmamanız dileğiyle
eyvallah kardeşim teşekkür ederim elimden geldiği kadar toxic atmamaya özen gösteriyorum ama gördüğün gibi neyse sağlık olsun diyelim

SELAMLAR HERKESE NOVA PROJECT EKİBİNE DEV. ARIYORUZ

Kernel driver sistemlerine hakim ücretli çalışacak ucube bişi bilmeyen paster olmayan bilgisi olan arkadaşlar lütfen
ciddi gerçek paralar kazanmak istiyorsan ve bu işten iyi anlıyorsan bizi bul

elimde birkaç türden yarım kalan projelerim var bunları canlandırmak istiyorum
ciddi paralar ciddi işler yapacak adamlar arıyoruz
bu işten para kazanmak istiyorsan ve gerçek anlamda bilgin varsa öyle gel

discord.gg/valorantcheat
Hilem ud abe dt değil abe kalitesiz spoofer'dan ban yersin çocuğa yalan söylerken iyiydi bir de bilgili bir developermış gibi geçinmen zaten ayrı bir dert neymiş demekki gülme komşuna gelir başına neyse çok rahatsız etmek istemiyorum ama kabullenmek bu kadar zor muydu?

Hilem ud abe dt değil abe kalitesiz spoofer'dan ban yersin çocuğa yalan söylerken iyiydi bir de bilgili bir developermış gibi geçinmen zaten ayrı bir dert neymiş demekki gülme komşuna gelir başına neyse çok rahatsız etmek istemiyorum ama kabullenmek bu kadar zor muydu?
ne diyon dostum hangi uyuşturucuyu içiyorsun bende istiyorum ? mal adam zaten aktif hilem var farklı internal projelerine giricem bilmeden yorum yapma noname

Temsili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt