Benim aga nedenspoftaki key senin degildir ins
hwid ile giriş sağlanılıyor gözükse nolur gözükmese nolur.spoftaki key senin degildir ins
hwid vardirda illaki key felan kitlenirse diye dedimhwid ile giriş sağlanılıyor gözükse nolur gözükmese nolur.
Kitlenirse bir daha isterim keyi istediğim kadarhwid vardirda illaki key felan kitlenirse diye dedim
Destekle iletişime geçip, key'i yeniletir.hwid vardirda illaki key felan kitlenirse diye dedim
Ben dev ile iletişime geçiceğim sunucuda kendisine müşteri rolü verilicek ve benimki silinicek alan kişi kendisi işlemleri yapıcak ben değilDestekle iletişime geçip, key'i yeniletir.
Bende bir şey sormak istiyorum, alacağımdan değil; merak ettim. Mesela, herhangi bir şey için keyi yenilemek istedik. Sunucuya girdik, ancak sunucuda rolümüz yok değiştirmek için key yeter mi? Yoksa böyle durumda illa size mi yazmamız lazım?
Bilgilendirme için teşekkür ederim, iyi satışlar.Ben dev ile iletişime geçiceğim sunucuda kendisine müşteri rolü verilicek ve benimki silinicek alan kişi kendisi işlemleri yapıcak ben değil