VALORANT UNDETECTED FREE SPOOFER , TPM BYPASS , HVCI BYPASS (Working For All Motherboards)

yowsp0

Gold Üye
Merhabalar piyasa hazır sefil durumdayken sizlere kendi ürünüm olan ve aktif satışını yaptığım spooferı bedavaya vermeye karar verdim.
Tüm anakartlarda aktif olarak çalışıyor fakat bazı asus modellerinde sorun çıkartabiliyor. (HVCI ve TPM)
Herhangi bir auth ve checker yok o yüzden bunu satmaya çalışan arkadaşlara başarılar diliyorum :D.
Daha sonra yayınlayacağım ürünlerimden haberdar olmak için bedava paylaşım yaptığım discord sunucuma gelebilirsiniz. (Yeni açıldı)

Kullanımı;

Temiz bir format atıp biosunuzu updateleyin.
Daha sonra tpm , secure boot ve trusted comp. kapatıp loaderı açın ve seçenekleri teker teker uygulayın.( initialazing yazısından sonra 1'e basıp bekleyin sonra tekrar loaderı açıp 2'ye basın sonra tekrar loaderı açın ve 3'e basın),
Aşamaları yaptıktan sonra kapattığınız özellikleri açabilirsiniz.
Ve banınız açıldı artık valorant oynayabilirsiniz.

VT :

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhabalar piyasa hazır sefil durumdayken sizlere kendi ürünüm olan ve aktif satışını yaptığım spooferı bedavaya vermeye karar verdim.
Tüm anakartlarda aktif olarak çalışıyor fakat bazı asus modellerinde sorun çıkartabiliyor. (HVCI ve TPM)
Herhangi bir auth ve checker yok o yüzden bunu satmaya çalışan arkadaşlara başarılar diliyorum :D.
Daha sonra yayınlayacağım ürünlerimden haberdar olmak için bedava paylaşım yaptığım discord sunucuma gelebilirsiniz. (Yeni açıldı)

Discord :
Kullanımı;

Temiz bir format atıp biosunuzu updateleyin.
Daha sonra tpm , secure boot ve trusted comp. kapatıp loaderı açın ve seçenekleri teker teker uygulayın.( initialazing yazısından sonra 1'e basıp bekleyin sonra tekrar loaderı açıp 2'ye basın sonra tekrar loaderı açın ve 3'e basın),
Aşamaları yaptıktan sonra kapattığınız özellikleri açabilirsiniz.
Ve banınız açıldı artık valorant oynayabilirsiniz.
LINK :

VT :
Ustam şifa mı?

bunlar patlamış.

ONAY GELMEDEN KULLANMAYIN

Eğer bu konu onaylanırsa kullanırım ama şuanlık beklemedeyim onaylanırsa ona göre yorum yapıcam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

bunlar patlamış.

ONAY GELMEDEN KULLANMAYIN
Linkteki loaderda bir sorun yok aktif olarak çalışıyor ayrıca bu linkleri nerden çektin amk

Basit birşey için loader yapmanıza ve konu üzerinden discord yönlendirme yapılmasına cidden hiç gerek yok direkt olarak mapperi + sys yi konuya ekleyebılırdınız

konudakı mapper + sys :

linkler request kısmında dırekt okunur durumda

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt