yowsp0
Gold Üye
Merhabalar piyasa hazır sefil durumdayken sizlere kendi ürünüm olan ve aktif satışını yaptığım spooferı bedavaya vermeye karar verdim.
Tüm anakartlarda aktif olarak çalışıyor fakat bazı asus modellerinde sorun çıkartabiliyor. (HVCI ve TPM)
Herhangi bir auth ve checker yok o yüzden bunu satmaya çalışan arkadaşlara başarılar diliyorum .
Daha sonra yayınlayacağım ürünlerimden haberdar olmak için bedava paylaşım yaptığım discord sunucuma gelebilirsiniz. (Yeni açıldı)
Kullanımı;
Temiz bir format atıp biosunuzu updateleyin.
Daha sonra tpm , secure boot ve trusted comp. kapatıp loaderı açın ve seçenekleri teker teker uygulayın.( initialazing yazısından sonra 1'e basıp bekleyin sonra tekrar loaderı açıp 2'ye basın sonra tekrar loaderı açın ve 3'e basın),
Aşamaları yaptıktan sonra kapattığınız özellikleri açabilirsiniz.
Ve banınız açıldı artık valorant oynayabilirsiniz.
VT :
Tüm anakartlarda aktif olarak çalışıyor fakat bazı asus modellerinde sorun çıkartabiliyor. (HVCI ve TPM)
Herhangi bir auth ve checker yok o yüzden bunu satmaya çalışan arkadaşlara başarılar diliyorum .
Daha sonra yayınlayacağım ürünlerimden haberdar olmak için bedava paylaşım yaptığım discord sunucuma gelebilirsiniz. (Yeni açıldı)
Kullanımı;
Temiz bir format atıp biosunuzu updateleyin.
Daha sonra tpm , secure boot ve trusted comp. kapatıp loaderı açın ve seçenekleri teker teker uygulayın.( initialazing yazısından sonra 1'e basıp bekleyin sonra tekrar loaderı açıp 2'ye basın sonra tekrar loaderı açın ve 3'e basın),
Aşamaları yaptıktan sonra kapattığınız özellikleri açabilirsiniz.
Ve banınız açıldı artık valorant oynayabilirsiniz.
VT :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Moderatör tarafında düzenlendi: